Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Jecaj Izbična mog!

E-mail Ispis PDF

jecaj izbicna 1aU jeku velikih demografskih promjena kojima su danas zahvaćena šira zemljopisna područja donosimo zanimljiv arhivski zapis iz 1974. godine kojeg literarno u svojoj zabilješci opisuje, sada već pokojna, Anka Crnjac – Didović. 

 

Za branitelje 9 milijuna KM, evo tko može koristiti sredstva

E-mail Ispis PDF

branitelji naknada 1a

Vlada Federacije BiH na jučerašnjoj (petak) redovitoj sjednici u Sarajevu, uz ostalo, usvojila je i program utroška sredstava za rješavanje statusnih pitanja braniteljske populacije, zajedno s kriterijima raspodjele sredstava.

 

Obilazak terena kao podloga za izradu Plana razvoja turizma u ŽZH

E-mail Ispis PDF

turizam obilazak 1aU razdoblju od 19. do 21. studenog 2018. godine u okviru projekta „Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj“, provedene su prve projektne aktivnosti na terenu. One su se odnosile na obilazak ruralnih područja unutar tri općine i grada u Županiji ZH. 

 

Održana edukacija učenika u Izbičnu i Donjoj Britvici

E-mail Ispis PDF

CZ edukacija ucenika 1a

U područnim školama širokobriješke II. osnovne škole u Izbičnu i Donjoj Britvici u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke održana je edukacija učenika osnovnih škola.

 

Raspored misa za studeni 2018.

E-mail Ispis PDF

zupna crkva 1a

 


Misne nakane u župi za mjesec studeni 2018.

 

Marko Perković Thompson na prigodnoj svečanoj misi i blagoslovu novog dara župnoj crkvi u Izbičnu

E-mail Ispis PDF

thompson izbicno 1aNakon nedavnog svečanog misnog slavlja održanog u novoobnovljenoj župnoj crkvi u Izbičnu i ova nedjelja protekla je u znaku svečanosti kroz još jedan novi detalj koji će krasiti župnu crkvu u skladu sa zamislima župnika fra Roberta Kiša.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>Vremenska
prognoza