Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Započeti radovi na izgradnji vodoistražne bušotine u Izbičnu

E-mail Ispis PDF

izbicno busotina 4Nakon što je zbog obilnih kišnih padalina planirani početak radova za kraj svibnja odgođen u proteklih nekoliko dana strojevi za izvođenje radova na vodoistražnoj bušotini pojavili su se u Izbičnu te su tako, na odabranoj lokaciji, izbušeni su prvi metri nove bušotine u petak, 10. kolovoza.

Više...
 

Program devetnica i svetkovine Velike Gospe u Širokom Brijegu

E-mail Ispis PDF

Franjevački samostan i župa Široki Brijeg objavili su detaljan program za ovogodišnju Devetnicu Velikoj Gospi.

Program će svakim danom započinjati  u 18:00 sati molitvom krunice i mogućnošću za ispovijed, nakon čega slijede zavjetne molitve i sveta misa u 19:00 sati.

Više...
 

MNL MZ: Izbično zaustavljeno u četvrtfinalu od Ljutog Doca

E-mail Ispis PDF

Izbicno ljuti dolac 1Mnogi gledatelji su sinoćnju utakmicu između Izbična i Ljutog Doca komentirali kao najboljom utakmicom na ovogodišnjem natjecanju Lige MZ Širokog Brijega. Bila je to, svakako, jedna od ljepotica turnira a pravim takmacima su se pokazale obje momčadi.

Više...
 

Raspored misa za mjesec kolovoz 2023.

E-mail Ispis PDF

zupna crkva 1a 2

 

Misne nakane u župi za mjesec kolovoz 2023.

Više...
 

Obilježena 30. godišnjica zločina nad Hrvatima na Stipića Livadi

E-mail Ispis PDF

stipica livada 2023 Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježju stradalim Hrvatima na Stipića livadi iznad Doljana, obilježena je 30. godišnjica stravičnog zločina nad 39 hrvatskih civila i branitelja koje su na današnji dan 1993. mučki pogubili pripadnici Armije BiH.

Više...
 

MNL 2023: Izbično u četvrtfinalu protiv Ljutog Doca

E-mail Ispis PDF

rasno izbicno mnl mz siroki brijeg 2023 U veoma zanimljivoj, i do kraja neizvjesnoj utakmici osmine finala, Izbično je u srijedu, 26 srpnja, ipak ostvarilo pobjedu protiv MZ Rasno i tako se plasirali u samu završnicu, odnosno, u četvrtfinale ovogodišnje MNL Širokog Brijega.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>Vremenska
prognoza