Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Program potpore za uzgajivače smilja i malina ukupnog iznosa od 52 milijuna KM

E-mail Ispis PDF

smilje 11 1aSvi poljoprivrednici s prostora Federacije BiH, koji su uredno upisani u registar poljoprivrednih gospodarstava, mogu se ove godine prijaviti za program novčanih potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2018. godinu “Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima – Poticaj za poljoprivredu” 

 

Sveti Ante - svetac koji je najbrže proglašen svetim

E-mail Ispis PDF

sv anteSveti Antun (1195-1231), kršteno ime Fernando de Bulhoes, rođen je u Lisabonu, Portugal pridružio se Reguli sv. Augustina no, ubrzo pošto je zaređen za svećenika prelazi u Manju braću. Ovim se želio posvetiti širenju vjere među narodima Afrike. Ipak, najveći uspjeh imao je propovijedajući u Francuskoj i Italiji...

 

Župna crkva u Izbičnu pod novim krovom

E-mail Ispis PDF

izbicno crkva radovi 1aU srijedu, 30. svibnja, dovršena je velika akcije rekonstrukcije i ugradnje novog krova na župnoj crkvi u Izbičnu. Zahvaljujući župniku fra Robertu Kišu i velikom odzivu župljana ova opsežna akcija uspješno je privedena kraju unatoč povremenim kišnim intervalima.

 

Raspored misa za lipanj 2018.

E-mail Ispis PDF

zupna crkva 1a

 


Misne nakane u župi za mjesec lipanj 2018.

 

Marija Lovrić - Crnjac predstavila svoju četvrtu zbirku pjesama

E-mail Ispis PDF

tango za kraj predstavljanje 1a


U srijedu, 30. svibnja, u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu Marija Lovrić - Crnjac  predstavila je svoju četvrtu pjesničku zbirku pod nazivom “Tango za kraj”.

 

Dodjela sakramenta Prve sv. pričesti i Krizme u Izbičnu

E-mail Ispis PDF

prva sv pricest izbicno 1aOve nedjelje 27. svibnja, u župnoj crkvi u Izbičnu na svečanom misnom slavlju upriličena je dodjela sakramenta Prve sv. pričesti za petero prvopričesnika iz naše župe. Sjajnom pripravom naši prvopričesnici, uz sudjelovanje svojih roditelja i župnika, na dostojanstven i svečan način obilježili su ovaj... 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>Vremenska
prognoza