Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Obavijest za građane Širokog Brijega koji posjeduju ili polažu pravo na nekretninama u katastarskoj općini Konjsko Bare – Općina Posušje da prijave prava na nekretninama

E-mail Ispis PDF

blidinje jezero

Općina Posušje u suradnji s Federalnom upravom za geodetske i imovinsko-pravne poslove dana 22.10.2018. započinje s izlaganjem na javni uvid podataka o nekretninama za katastarsku općini Konjsko Bare.

 

Gradnja brane i stvaranje umjetnog jezera u kanjonu Ugrovače

E-mail Ispis PDF

ugrovaca centrala 1aPrije više od 80 godina bila je započeta gradnja brane na rijeci Ugrovači na lokaciji Sinjac između širokobrijeških sela Dobrkovići i Ljubotići. Ponovno je oživljena ideja o gradnji brane na istom mjestu, a u planu je izgradnja još jedne brane na Ugrovači. 

 

Raspored misa za listopad 2018.

E-mail Ispis PDF

zupna crkva 1a

 


Misne nakane u župi za mjesec listopad 2018.

 

Humanitarna udruga “Fra Mladen Hrkać” do sada pomogla 6.000 osoba

E-mail Ispis PDF

humh 1a Humanitarna udruga “Fra Mladen Hrkać”, osnovana s ciljem pružanja pomoći osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koje dolaze u Zagreb na liječenje, od svoga osnutka 2012. godine do danas besplatnu pomoć osigurala je za gotovo 6000 osoba iz cijele Bosne i Hercegovine.

 

Tijek velikih i značajnih radova na župnoj crkvi u Izbičnu

E-mail Ispis PDF

crkva radovi 4 1aRadovi na župnoj crkvi u punom su jeku. Nakon zamjene starog i ugradnje cjelokupnog novog krova i oluka pristupilo se zamjeni starih otvora a potom je u unutrašnjosti crkve radovima obuhvaćen svaki centimetar površine, izuzev stropa.

 

Obavijest o nazivima i lokacijama biračkih mjesta za Opće izbore 2018.

E-mail Ispis PDF

izbori 2018

Obavijest o nazivima biračkih mjesta određenim za glasovanje i lokacijama na kojima se nalaze ta biračka mjesta za Grad Široki Brijeg za Opće izbore koji će se održati 7.10.2018. godine.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>Vremenska
prognoza