Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Grad Vukovar prvi podržao izgradnju Doma fra Mladen Hrkać u Zagrebu

E-mail Ispis PDF

HUFMH ivan penava i ivan soldo fra mladen hrkac vukovar 1Zaklada fra Mladen Hrkać i Grad Vukovar potpisali su Sporazum o suradnji kojim je Vukovar postao prvi podupiratelj Zaklade fra Mladen Hrkać i Projekta Dom fra Mladen Hrkać za psihosocijalnu podršku i privremeni smještaj osoba koje dolaze na liječenje u Zagreb i članova njihovih obitelji.

 

U posljednjim sekundama u drugom nastupu ovogodišnje MNL MZ Izbično ispustilo osvajanje prvih bodova protiv Privalja (2:3)

E-mail Ispis PDF

MNL 2019 2 1I u drugom susretu na ovogodišnjoj MNL Grada Širokog Brijega naši momci su ispustili prigodu doći do prvih bodova. U veoma napetoj i neizvjesnoj utakmici ekipa MZ Privalj ipak s(p)retnije dolazi do pobjede u posljednjim sekundama susreta za konačan rezultat od 3:2.

 

MZ Izbično porazom otvorila nastupe na ovogodišnjoj MNL Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis PDF

MNL 2019 1 1U trećoj večeri Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega momci naše mjesne zajednice odigrali su svoj prvi susret protiv ekipe MZ Biograci. Na koncu susreta ostao je razočaranje za propuštenim prigodama i porazom pri čemu je konačni rezultat iznosio 1:3.

 

Raspored misa za mjesec srpanj 2019.

E-mail Ispis PDF

zupna crkva 1a

 


Misne nakane u župi za srpanj 2019.

 

Svečano misno slavlje i dodjela sakramenta sv. krizme u župi Izbično

E-mail Ispis PDF

krizma 2019 8Danas, u nedjelju, 30. lipnja, u župnoj crkvi u Izbičnu na svečanom misnom slavlju upriličena je dodjela sakramenta sv. krizme za šestero krizmanika iz naše župe. Odličnom pripravom naši krizmanici, uz sudjelovanje svojih roditelja i župnika, na dostojanstven i svečan način obilježili su ovaj današnji svečani događaj.

 

Što slavimo svetkovinom Tijelova?

E-mail Ispis PDF

tijelovoVeliki blagdan u katoličkom kalendaru poznat je pod imenom Tijelovo. Pun naziv tog blagdana je Presveto Tijelo i Krv Kristova. Tim blagdanom želimo obnoviti svoju vjeru u osobu Isusa Krista, Bogočovjeka, koji je u određenom povijesnom času kao jedinorođeni Sin Božji postao povijesnom osobom. To je tajna njegova utjelovljenja.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>Vremenska
prognoza