Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Blaženka Crnjac ponosni vlasnik diplome magistra novinarstva

E-mail Ispis PDF
sveuciliste_promocija_1aNa ovogodišnjoj svečanoj promociji Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru između 159 diplomanata našlo se i ime jednog člana naše zajednice, Blaženke (Marijana i Anke) Crnjac iz Tribošića, koja se ponosi diplomom magistra novinarstva – odnosi s javnošću.
Više...
 

KUD Brda na vikendu u Slavoniji - Đakovački vezovi 2011.

E-mail Ispis PDF
vezovi_1aZvuci tambure i ostalih instrumenata te šokačkih pjesama ali i ganga i hercegovački bećarac odzvanjali su prošlog vikenda ulicama i parkovima slavonskog grada Đakova. Naime, u nedjelju je obilježen završni program 45. po redu Đakovačkih vezova. Upriličene su različite folklorne priredbe i nastupi koje su između ostalih uveličali i ponosni članovi našeg KUD-a Brda koji su uistinu prikazali i opravdali kraj iz kojeg dolaze.
Više...
 

Najava: Đakovački vezovi 2011. s KUD-om Brda

E-mail Ispis PDF

vezoviGrad Đakovo već po 45. put organizira po mnogima najznačajniju smotru hrvatskog narodnog stvaralaštva „Đakovačke vezove“. Ove godine se program odvija već od 9. lipnja te se preko različitih programa natjecateljske i revijalne prirode dolazi do glavnog događaja i to međunarodne smotre folklora kada grad ispune deseci tisuća sudionika iz različitih krajeva Hrvatske i susjednih zemalja.

Više...
 

Blagoslov polja na Orugi 2011.

E-mail Ispis PDF
oruga1aVeć desetu godinu za redom održava se sv. misa i blagoslov polja na Orugi. Kao i prethodnih godina tako se i ovaj put okupio velik broj župljana kao i mnogih gostiju i prijatelja iz šire regije koji ne propuštaju prigodu nazočiti misnom slavlju i druženju na ovoj uzvisini s koje se pruža prekrasan pogled na gotovo cijelu Hercegovinu i dobar dio Dalmacije.
Više...
 

Tribošić pod svjetlima ulične rasvjete

E-mail Ispis PDF

rasvjeta_tribosic1aU nizu započetih projekata u zaseoku Tribošić proteklih je dana realiziran projekt ulične rasvjete. Dovršetak pripremnih radnji zaokružen je ugradnjom preostalih svjetiljki i spajanjem komandnog ormara, te je u četvrtak, 9. lipnja 2011. i Tribošić zasjao pod svjetlima ulične rasvjete. Realizaciju projekta pokrenuli su mještani svojim vlastitim sredstvima uz pomoć

Više...
 

Kad muškarci zakuhaju: Na užini u selu bez ijedne kuharice

E-mail Ispis PDF
prusine1aBlagoslov polja jedna je od rijetkih prigoda kada najsjevernije selo naše općine zaživi barem na jedan dan. To je ujedno prigoda kada broj pristiglih gostiju za nekoliko desetaka puta nadmaši broj domicilnih stanovnika. Povremeno se vikendom pojave još poneki no Jageša, Blago, Bili i Nikola jedini su domaćini i organizatori užine u zaseoku Prusine u Gornjoj Britvici
Više...
 
<< Početak < « 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 » > Kraj >>Vremenska
prognoza