Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Kad muškarci zakuhaju: Na užini u selu bez ijedne kuharice

E-mail Ispis PDF
prusine1aBlagoslov polja jedna je od rijetkih prigoda kada najsjevernije selo naše općine zaživi barem na jedan dan. To je ujedno prigoda kada broj pristiglih gostiju za nekoliko desetaka puta nadmaši broj domicilnih stanovnika. Povremeno se vikendom pojave još poneki no Jageša, Blago, Bili i Nikola jedini su domaćini i organizatori užine u zaseoku Prusine u Gornjoj Britvici
Više...
 

KUD Brda na snimanju emisije BH Gastro kutak BHTV-a u hotelu Park

E-mail Ispis PDF
gastro_kutak_1a„BH Gastro kutak“, kulinarski show koji se prikazuje ponedjeljkom i petkom na BHTV-u snimio je danas jednu emisiju i u Širokom Brijegu. Točnije u hotelu „Park“ vlasnika Miljenka Crnjca – Miće, ponosnog Izbičanina i predsjednika kulturno-umjetničkog društva iz Izbična.

 

Više...
 

Tribošić: nastavak izgradnje ulične rasvjete i uređenje igrališta

E-mail Ispis PDF

tribosic_rasvjeta1aProtekli je vikend na Tribošiću protekao iznimno radno i aktivno. Nakon pokrenute inicijative mještana oko izgradnje ulične rasvjete u petak je započeta ugradnja rasvjetnih svjetiljki na stupove. Iznos prikupljenih sredstava od mještana još je nedostatan za realitaciju cjelokupnog projekta ulične rasvjete, no zahvaljujući financijskoj potpori gospodina Miće Crnjca omogućen

Više...
 

Kreće realizacija projekata iz programa PEP International-a za našu mjesnu zajednicu

E-mail Ispis PDF

pep2011_1aNakon nedavnog potpisivanja projektnih ugovora predstavnika radnih skupina Donje Britvice i Izbična s predstavnicima PEP International-a  ovih dana očekuje se i realizacija tih projekata. Kao što smo već pisali, ova islandska nevladina organizacija s po 5000 Eura obvezala se ugovorom sufinancirati dva značajna projekta u našoj mjesnoj zajednici.

Više...
 

Akcija nasipanja puta kroz Gornju Britvicu

E-mail Ispis PDF

britvica_put1aProteklog tjedna započeto je nasipanje i uređivanje dijela makadamskog puta kroz Gornju Britvicu i prema Rakitnu. Ova akcija rezultat je dijela dogovora postignutog između mjesne zajednice Izbično i Rudnika Boksita Široki Brijeg koji su osigurali strojeve i mehanizaciju za ovu akciju. U cijelosti je dovršeno nasipanje puta Gornja Britvica – Rakitno (Vukoje)

Više...
 

Poptisan ugovor o predaji na korištenje prostorija bivše ambulante mjesnoj zajednici Izbično

E-mail Ispis PDF

abmulanta1aU utorak, 3. svibnja 2011. potpisan je ugovor o ustupanju prostorija bivše ambulante u Izbičnu na korištenje mjesnoj zajednici Izbično. Ugovorom kojeg su potpisali ravnatelj Doma zdravlja Široki Brijeg, dr. Zoran Jelić, i predsjednik mjesne zajednice Izbično Tihomir Crnjac, omogućava se MZ Izbično korištenje spomenutih prostorija, bez naknade, na razdoblje od deset godina, s mogućnošću produljenja ugovora.

Više...
 
<< Početak < « 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 » > Kraj >>Vremenska
prognoza