Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Predstavnici kanadskog Fonda za lokalne inicijative i Centra za građansku suradnju u posjetu Mjesnoj zajednici Izbično

E-mail Ispis

posjet_cgs_can1aU petak, 9. prosinca, našu mjesnu zajednicu posjetili su predstavnici kanadskog Fonda za lokalne inicijative kanadske Vlade i Centra za građansku suradnju iz Livna. Povod ovom posjetu je nedavna realizacija projekta „Promoviranje participacije građana u lokalnoj upravi“ kojeg je organizirao CGS-Livno uz financijsku potporu kanadske Vlade, čime je našoj mjesnoj zajednici donirana vrijedna uredska oprema.

Više...
 

Sa snimanja emisije "Selu u pohode" u Izbičnu

E-mail Ispis

selu_u_pohod1aU sklopu dokumentarnog programa BH radija 1, u prostorijama Osnovne škole u Izbičnu dana 28. studenog snimljen je tonski zapis (radio dokument) za emisiju "Selu u pohode" autorice Enise Šojko koja će se emitirati uoči Božićnih blagdana u dva termina na BH radiju 1.

Više...
 

Uručena donacija u uredskoj opremi i namještaju MZ Izbično

E-mail Ispis

oprema_mz1aU petak, 11. studenog, predstavnici Centra za građansku suradnju iz Livna (CGS) su dopremili donaciju u uredskoj opremi i namještaju našoj mjesnoj zajednici. Dio je to projekta „Promoviranje participacije građana u lokalnoj upravi“ koji financira Kanadska ambasada/Kanadski fond za lokalne inicijative (CFLI), koji ima za cilj izgradnju kapaciteta mjesnih zajednica te pružanja podrške

Više...
 

Problemi devetogodišnjeg obrazovanja: Djeca iz Izbična nisu otišla u školu

E-mail Ispis

skola_1aNakon više od mjesec dana hodanja, telefoniranja, pisanja zahtjeva općinskim službama, školi i županijskom ministarstvu obrazovanja, rješenje se ne nazire. Radi se zapravo o pokušaju organiziranja prijevoza za četvero Izbičkih đaka koji pohađaju prvi razred devetogodišnjeg školovanja u Mjesnoj zajednici Dobrkovići.

Više...
 

U tri dana geofizičkih mjerenja načinjen novi korak vodoistražnih radova u Izbičnu

E-mail Ispis

geofizika_izbicno1aSlijed nastavka vodoistražnih radnji na području Izbična okupio je proteklih dana stručni tim iz Zagreba i Splita gdje se na osnovu prethodnih geoloških i hidrogeoloških istražnih radova pristupilo istražnim geofizičkim mjerenjima terena.  Kako smo i ranije najavljivali, nastavak je to aktivnosti koja su predložena od strane struke na osnovu do sada načinjenih

Više...
 

Nastavak hidrogeoloških istraživanja na području Izbična

E-mail Ispis

vodoistraga_1aProteklih dana nastavljene su aktivnosti oko vodoistražnih radova na području Izbična, na lokalitetu Jezero. Slijed je to aktivnosti koje su pokretane prethodnih godina a temelje se na proučavanju dosadašnjih geoloških i hidrogeoloških istraživanja. Naime, još davne 1999. godine ekipu stručnjaka na ovom lokalitetu okupio je prof. dr. Božo Soldo. (Brašnić)

Više...
 

Apel za dobrovoljno darivanje krvi

E-mail Ispis

crveni_krizCrveni križ Široki Brijeg organizira humanitarnu akciju darivanja krvi. Zbog izrazito visokih temperatura, brojnih intervencija i prometnih nezgoda u bolnici su povećane potrebe za krvi. 
Crveni križ Široki Brijeg u suradnji sa Sveučilišnom bolnicom Mostar organizira humanitarnu akciju darivanja krvi u UTORAK,  30.08.2011.

Više...
 

Izbično i Mediteran film festival vole se javno

E-mail Ispis

mff_izbicno1aZavršen je 12. Mediteran film festival na kojem je stručni žiri za najbolji ovogodišnji dokumentarni film proglasio film izraelskog redatelja Dorona Tsabarija "Revolucija 101", dok je film hrvatskog redatelja Roberta Tomića Zubera "Mila traži Senidu" publika ocijenila najboljim u konkurenciji 21. prikazanog dokumentarnog ostvarenja iz 11. zemalja.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 » > Kraj >>

Stranica 92 od 96

Vremenska
prognoza