Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

NAJAVA: Božićno druženje župljana i prijatelja "U susret Božiću" 2013.

E-mail Ispis PDF

U susret bozicu 2013 1a"U susret Božiću" naziv je i ovogodišnjeg božićnog druženja što ga organizira Mjesna zajednica Izbično i HKUD "Brda", koje će se održati u nedjelju, 22. prosinca 2013., ispred osnovne škole u Izbičnu. Zamisao ovog druženja je okupiti sve župljane kao i mnoge prijatelje na jednom mjestu u vrijeme iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana.


Ovogodišnji program započinje u 16 sati u sklopu kojeg će se naši mališani predstaviti u prigodnoj božićnoj recitaciji te, brižno pripremljenim nakitima, ukrasiti božićno drvce a potom i upaliti ukrasne svjetiljke, za što će biti nagrađeni prigodnim poklonima Djeda Božićnjaka.

U sklopu programa potom slijedi ugodno druženje župljana i prijatelja uz kušanje domaće meze i kolača, koje će prirediti naše domaćice, te kobasica s roštilja i kuhanog vina. Za dobru zabavu u ovogodišnjem predbožićnom druženju pod šatorom pobrinuti će se i tamburaški sastav našeg KUD-a "Brda".

I ovogodišnje blagdansko druženje imati će i svoj humanitarni karakter. Pod sloganom SRCEM SRCU biti će priređeno prikupljanje dragovoljnih novčanih priloga za pomoć u liječenju naših sumještana, čin kojim potičemo zajedništvo obiteljskog duha u vrijeme blagdanske radosti i darivanja. Podsjetimo, u prošlogodišnjoj organizaciji manifestacije, u svega nekoliko sati, u humanitarnu svrhu prikupljen je iznos od preko 3.000 KM, što je, svakako, vrijedan pokazatelj humanosti naše "male" zajednice.

Koristimo i ovu prigodu pozvati sve župljane, njihove prijatelje i goste, kao i sve ljude dobre volje da nam se pridruže u ovom ugodnom predblagdanskom ozračju.

U susret bozicu 2013


Detalj s nedjeljnog sastanka u vezi ovogodišnje organizacije manifestacije "U susret Božiću" dovoljno govori o ozbiljnosti i zanimanju koje je pobudilo kod mještana:
U susret bozicu 2013 3

U susret bozicu 2013 2


Nekoliko kadrova s prošlogodišnje manifestacije:

ususret bozicu 2012 20

ususret bozicu 2012 4

ususret bozicu 2012 10

ususret bozicu 2012 6