Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Gotovo stotinu sudionika u trodnevnoj akciji uređenja lokalnog puta prema Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

put_g_britvica1aTreću subotu uzastopno nastavljeno je prosijecanje i čišćenje puta na dionici od Izbična prema Gornjoj Britvici. Značajan broje sudionika, njih oko 25, i ove se subote odazvao na ovu vrijednu radnu akciju kroz koju je, u protekle tri subote, u potpunosti očišćen i uređen put od Izbična do Bilog Briga u Gornjoj Britvici – odnosno, do ulaza u Prusine.

Više...
 

Kad se vrijedne ruke slože: Nastavak akcije čišćenja puta prema Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

put_g_britvica1aJoš jedan lijep subotnji dan iskorišten je za nastavak uspješne akcije čišćenja puta Izbično – Gornja Britvica. Nakon što se u pretprošlu subotu krenulo u detaljnije prosijecanje granja i ostalog raslinja ove subote angažiran je i bager-kombinirka, čiji je angažman, na zahtjev mjesne zajednice, osiguran od strane Općine Široki Brijeg.

Više...
 

Akcija čišćenja lokalnog puta Izbično - Gornja Britvica

E-mail Ispis

ciscenje_puta1aU subotu, 3. ožujka, organizirano je uređenje i čišćenje puta od Izbična prema Gornjoj Britvici. Bila je to još jedna u nizu akcija u kojoj se mještani, u organizaciji mjesne zajednice, zajednički solidariziraju u dobrotvorne svrhe za dobrobit cijele zajednice. Zbog nadoknade propuštenih školskih obveza, unatoč suboti, izostao je angažman onih najmlađih ali se

Više...
 

Snježno nevrijeme ipak prouzročilo znatnu materijalnu štetu na objektima

E-mail Ispis

snijeg_stete1aProtekli kišni dani te nekoliko toplih i sunčanih dana oslobodilo je većinu krovova velikih snježnih naslaga a mnoge domaćine briga i strepnje o potencijalnim štetama na objektima.
Kako se i očekivalo starije krovne konstrukcije ipak nisu izdržale pa se prouzročena šteta na pojedinim objektima na našem području mjeri u desecima tisuća KM.

Više...
 

Poziv za prijavu nastalih šteta uzrokovanih snježnim nevremenom

E-mail Ispis

stete2012aStožer civilne zaštite Općine Širokog Brijega poziva građane koji su pretrpjeli materijalnu štetu od posljedica prirodne nepogode uzrokovane velikim snježnim padalinama i niskim temperaturama, da istu mogu prijaviti u općinskoj šalter sali na šalteru broj 2 službe gospodarstva u zgradi Općine u ulici fra Didaka Buntića 11.

Više...
 

Terencima i lopatom kroz smetove

E-mail Ispis

snijeg7_1aI osamnaesti dan nakon obilnih snježnih padalina ne jenjavaju poteškoće u prometovanju širim područjem. Visina snijega je znatno manja nego li prvih dana no nagla otapanja i ugaženost na cestama predstavljaju prave poteškoće u prometovanju. Strojevi zaduženi za čišćenje polako već zakazuju kroz razne tehničke kvarove tako da će trebati još nekoliko dana kako bi se stanje koliko-toliko normaliziralo.

Više...
 

Trenutačno stanje na putovima u našoj mjesnoj zajednici

E-mail Ispis

Utorak, 21. veljače 2012. 10:00 sati
Slaba kiša topi snijeg. Ceste su većim dijelom prohodne nakon sinoćne intervencije stroja za čišćenje. Na pojedinim dijelovima u Gornjoj Britvici poteškoće stvaraju snježni nanosi koje će se nastojati ukloniti tijekom dana.

Više...
 

Nakon 6 dana neizvjesnosti došlo se do Gornje Britvice

E-mail Ispis

g_britvica_1aNakon 6 dana neizvjesnosti i odsječenosti došlo se do stanovnika najudaljenijeg sela naše općine, Gornje Britvice. Svojim osobnim angažmanom i dobrom voljom Miljenko Crnjac – Jozić i Ivica Crnjac – Ikan su svojim motornim saonicama došli do našeg jedinog odsječenog područja.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 » > Kraj >>

Stranica 91 od 96

Vremenska
prognoza