Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

MZ Izbično sa sigurnog drugog mjesta skupine D kreće u nastavak ovogodišnje MNL Širokog Brijega

E-mail Ispis

Izbicno duzice 1a

U posljednja dva susreta na ovogodišnjoj Ligi MZ Širokog Brije MZ Izbično ubilježila je značajnu pobjedu protiv ekipe MZ Desna Obala (2:0) te u posljednjem susretu, prvog kruga natjecanja, neriješen rezultat s ekipom MZ Dužice (2:2).

Više...
 

Sve je spremno za početak Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Izbično u teškoj skupini s obje „Obale“

E-mail Ispis

MNL MZ 021 n 1Nakon što je prošlogodišnje izdanje bilo je odgođeno zbog koronavirusa ove godine MNL MZ Grada Širokog Brijega slavi jubilarno, 20. izdanje. Početak MNL MZ najavljen je za ponedjeljak 5. srpnja 2021. godine, utakmicom između mjesnih zajednica Turčinovići – Buhovo.

Više...
 

Dovršeni radovi na župnoj crkvi i stanu

E-mail Ispis

Župna crkva sv. Josipa Radnika - Izbično

 

Nakon vremena provedenog pod okovima montažne skele župna crkva u Izbičnu danas sjaji punim odrazom svega novog načinjenog na vanjskoj fasadi crkve, kao i župnog stana. 

Više...
 

Proslava sv. Josipa Radnika u Izbičnu

E-mail Ispis

sv josip 021 1aPrvi svibnja, već tradicionalno, u župi Izbično predstavlja poseban dan u kojemu se brojni župljani, kao i vjernici iz obližnjih područja, okupe ispred župne crkve u Izbičnu kako bi u procesiji nošenja kipa sv. Josipa Radnika i svečanim misnim slavljem obilježili blagdan svoga nebeskog zaštitnika i patrona župe Izbično.

Više...
 

U župi Izbično upriličena dodjela sakramenta sv. krizme i prve sv. pričesti

E-mail Ispis

krizma 2019 8Ove nedjelje, 25. travnja, u župnoj crkvi u Izbičnu na svečanom misnom slavlju upriličena je dodjela sakramenta sv. krizme i sv. pričesti za šestero krizmanika i četvero prvopričesnika iz naše župe. Višednevnom pripravom naši krizmanici i prvopričesnici, uz sudjelovanje svojih roditelja i župnika, na dostojanstven i svečan način obilježili su ovaj današnji svečani događaj.

Više...
 

U tijeku radovi na župnoj crkvi u Izbičnu

E-mail Ispis

crkva obnova 1Još jedni radovi na župnoj crkvi u Izbičnu teku u punom jeku. Nakon obnove župnog stana i unutrašnjosti crkve, župnik, fra Robert Kiš, pokrenuo je još jedan veliki projekt, obnovu dotrajale fasade na cjelokupnoj crkvi i župnom stanu.

Više...
 

Obavijest pčelarima s područja Širokog Brijega

E-mail Ispis

pcelari

Pozivaju se pčelari s područja Širokog Brijega da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih zajednica.

Ažuriranje podataka se vrši u Registru pčelara u Službi za gospodarstvo Gradske uprave Široki Brijeg do 15. svibnja 2021. godine.

Više...
 

ŽZH: U škole se vraćaju samo učenici završnih razreda

E-mail Ispis

Nakon sastanka ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Ružice Mikulić i ravnatelja srednjih i osnovnih škola, koji je održan u petak u Širokom Brijegu, donesene su nove odluke o nastavku školske nastave u ŽZH.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 96

Vremenska
prognoza