Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Ugrađena oglasna ploča u Liskovcu

E-mail Ispis

oglasna ploca britvica1aJedna od dvije oglasne ploče koje je naša mjesna zajednica dobila putem javnog natječaja Centra za građansku suradnju iz Livna ugrađena je jučer na području Lokava – kod Brašnića kuće u Liskovcu. Druga oglasna ploča biti će postavljena kod ureda MZ u Izbičnu, pored objekta bivše ambulante.

Više...
 

Počinje isplata jednokratnih novčanih pomoći za saniranje šteta nastalih uslijed vremenske nepogode

E-mail Ispis

snijeg stete1aNa temelju kriterija za pružanje novčane pomoći za saniranje šteta nastalih kao posljedica prirodne nepogode - velikog snijega u veljači 2012., od ponedjeljka (25. 03. 2013. godine)  u Općini Široki Brijeg počinje isplata jednokratne novčane pomoći za saniranje šteta nastalih uslijed prirodne nepogode.

Više...
 

Oglasne ploče za šest MZ u općini Široki Brijeg

E-mail Ispis

oglasne table 1aJučer, 6. ožujka, kod osnovne škole na Trnu, izvršena je primopredaja oglasnih ploča za šest mjesnih zajednica s područja općine Široki Brijeg. Rezultat je to javnog natječaja Centra za građansku suradnju iz Livna u sklopu projekta „Unapređenje komunikacije mjesnih zajednica“, a koju financijski podržava Kanadski fond za lokalne inicijative.

Više...
 

"U susret Božiću" 2012.

E-mail Ispis

ususret_bozicu_2012_1aU nedjelju, 23. prosinca, održano je još jedno božićno blagdansko druženje župljana pod nazivom "U susret Božiću", kojeg su i ove godine organizirali Mjesna zajednica Izbično i HKUD Brda. U ugodnoj atmosferi pod vedrim nebom, ispred osnovne škole u Izbičnu, okupilo se više stotina župljana i dragih gostiju, koji su na dostojanstven i lijep način obilježili ovogodišnje predblagdansko veselje i radost Božića.

Više...
 

U Izbičnu organizirano mjerenje tlaka i šećera u krvi

E-mail Ispis

secer12_1aPovodom svjetskog dana dijabetičara koji se obilježava 14. studenog, u Izbičnu je u nedjelju bilo organizirano mjerenje tlaka i šećera u krvi. Dva i pol satna akcija je bila provedena u mjesnoj osnovnoj školi a glavni akteri su bili Gordana Logarušić, medicinska sestra u Domu zdravlja Široki Brijeg te Vjekoslav Pavković, predstavnik Udruge dijabetičara u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Više...
 

Radovi na uređenju kapelice na groblju Sekača u Liskovcu

E-mail Ispis

sekaca_kapela_put_1aOvog vikenda u organizaciji mještana Gornje Britvice – Liskovca, i mjesne zajednice, pokrenuta je akcija uređenja kapelice na mjesnom groblju "Sekača".
Riječ je o značajnoj akciji sanacije i uređenja dotrajale kapelice u groblju koja je, zahvaljujući učinkovitoj samoorganiziranosti mještana, ove subote poprimila novo vanjsko obličje.

Više...
 

IZBORI 2012: Biračka mjesta u općini Široki Brijeg i provjera upisa u registar na biralištima

E-mail Ispis

lokalni_izbori2012_1aLokalni izbori u Bosni i Hercegovini će se održati u nedjelju 7. listopada 2012.
Birališta će biti otvorena od 7 do 19 sati. U prilogu donosimo popis biračkih mjesta u općini Široki Brijeg, te mogućnost provjere Vašeg upisa i registracije na biračkim mjestima.

Više...
 

Organizatori i gosti Mediteran film festivala i ove godine u Izbičnu

E-mail Ispis

mff_izbicno2012_1aSvečanom dodjelom MFF projektora - "Grand Prix - Jack Daniels" završen je 13. Mediteran Film Festival na kojem je stručni žiri za najbolji ovogodišnji dokumentarni film proglasio film ''Posljednja kola hitne pomoći u Sofiji'' bugarskog redatelja Iliana Meteva.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 89 od 96

Vremenska
prognoza