Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Parovi i raspored osmine finala MNL MZ Široki Brijeg, Izbično protiv Rasna za prolaz dalje

E-mail Ispis

osmina finala 2023 U ponedjeljak, 24. srpnja, odigrane su posljednje utakmice prvog kruga natjecanja MNL Širokog Brijega po skupinama, Nakon zadnje utakmice, Biograca i Jara, pristupilo se izvlačenju parova za narednu „knock-out“ fazu koja će se odigrati ovaj tjedan.

Više...
 

NAJAVA: Memorijalna utrka povodom 30. obljetnice stradanja branitelja na Stipića livadi

E-mail Ispis

najava maraton stipica livada 1aMemorijalnom utrkom iz Širokog Brijega u petak, 28. srpnja obilježit će se 30. obljetnica stradanja branitelja Domovinskog rata na Stipića livadi.

Više...
 

MZ Izbično pobjedom protiv MZ Buhovo osigurala tri boda i prolaz u naredni krug natjecanja

E-mail Ispis

buhovo izbicno 1Nakon neugodnog poraza u prvom nastupu na ovogodišnjoj MNL Grada Širokog Brijega, od Ljutog Doca (0:7), naši momci odigrali su veoma bitnu utakmicu u ponedjeljak, 17. srpnja, protiv ekipe Buhova, utakmicu koja je, ujedno, osiguravala i prolaz u naredni krug natjecanja.

Više...
 

MZ Izbično teškim porazom startala na ovogodišnjoj MNL MZ

E-mail Ispis

izbicno ljuti dolac 0:7Nakon isključenja ekipe MZ Crne Lokve iz ovogodišnjeg natjecanja naši momci su svoj prvi nastup imali tek sedmi dan natjecanja protiv ekipe MZ Ljuti Dolac. Izostankom nekolicine naših igrača bilo je teško očekivati paritet veoma jakoj ekipi Ljutog Doca.

Više...
 

Održan ždrijeb skupina MNL MZ Širokog Brijega 2023. Tim naše MZ u veoma jakoj skupini "C"

E-mail Ispis

MNL 2023 izvlacenje 1aU Gradskoj vijećnici održano je izvlačenje skupina i parova za održavanje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Naša MZ ždrijebom je odabrana u skupinu "C" gdje se još nalaze ekipe mjesnih zajednica; Lijeva Obala, Ljuti Dolac, Buhovo i Crne Lokve.

Više...
 

U župi Izbično upriličena dodjela sakramenta sv. krizme i prve sv. pričesti

E-mail Ispis

Izbicno krizma pricest 2023 1aOve nedjelje, 11. lipnja, u župnoj crkvi u Izbičnu na svečanom misnom slavlju upriličena je dodjela sakramenta sv. krizme i sv. pričesti za osmero krizmanika i četvero prvopričesnika iz naše župe. Višednevnom pripravom naši krizmanici i prvopričesnici, uz sudjelovanje svojih roditelja i župnika...

Više...
 

Objavljen datum početka kao i ždrijeba skupina ovogodišnje MNL MZ Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

Športski savez Grada Širokog Brijega organizira tradicionalnu Malonogometnu ligu mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. MNL MZ Grada Širokog Brijega je jedan do najposjećenijih događaja u Širokom Brijegu, a ove godine svjetla reflektora obasjat će 22. izdanje.

Više...
 

Proslava sv. Josipa Radnika u Izbičnu

E-mail Ispis

sv josip 2023 1aPrvi svibnja, već tradicionalno, u župi Izbično predstavlja poseban dan u kojemu se brojni župljani, kao i vjernici iz obližnjih područja, okupe ispred župne crkve u Izbičnu kako bi u procesiji nošenja kipa sv. Josipa Radnika i svečanim misnim slavljem obilježili blagdan svog nebeskog zaštitnika i patrona župe Izbično.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 94

Vremenska
prognoza