Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Izbično i Rakitno konačno spojeni asfaltnom cestom

E-mail Ispis

Asfaltiranje puta Izbično - Britvica - RakitnoDugo očekivani projekt asfaltiranja preostale dionice makadamskog puta Izbično – Rakitno (preko Britvice) konačno je dovršen čime je dionica ovog regionalnog puta (R-419) Izbično - Rakitno u cijelosti asfaltirana.

Više...
 

Raspored misa za blagdan Svih svetih i Dušni dan

E-mail Ispis

svi sveti raspored 1a
Svete mise na grobljima, za blagdane Svih Svetih i za Dušni dan u našoj župi i ove godine održati će se po ustaljenom rasporedu. 

Tako će 1. i 2. studenoga biti služene sv. mise na svih pet groblja ovim rasporedom:

Više...
 

„Dani kruha“ u područnoj školi u Izbičnu

E-mail Ispis

dani kruha 2023 1U četvrtak, 19. listopada, u područnoj školi u Izbičnu priređena je manifestacija „Dani kruha.
U suradnji sa svojim učiteljicama i roditeljima trinaestero naših mališana priredilo je prigodni program te svoje učionice ukrasili prikladnim rekvizitima i pripremili prikladnu bogatu trpezu.

Više...
 

Nova školska godina u posve novoobnovljenoj školi u Izbičnu

E-mail Ispis

Osnovna škola u IzbičnuOvoga ponedjeljka, 4. rujna, za sve učenike u Županiji Zapadnohercegovačkoj započela je nova školska godina. I ovogodišnja ljetna nastavna stanka iskorištena je za niz aktivnosti adaptacije školskih unutarnjih i vanjskih prostora na području Širokog Brijega, poduzetih od strane Gradske uprave Širokog Brijega.

Više...
 

Proslava 26. Izbičijade

E-mail Ispis

Izbičijada 2023.Ponovno su se mještani Izbična i njihovi prijatelji našli na jedinstvenom druženju na Izbičkom polju. Ove godine održano je  26. izdanje popularne Izbičijade koje je ponovno okupilo mnoštvo Izbičana, ne samo onih koji žive u Izbičnu i Širokom Brijegu, kao i veliki broj prijatelja ove nadaleko poznate i jedinstvene manifestacije.

Više...
 

NAJAVA: Izbičijada 2023.

E-mail Ispis

 

Dan nakon blagdana Velike Gospe, tj. 16. kolovoza, Izbičko polje biva mjesto okupljanja brojnih prijatelja tradicionalne manifestacije "Izbičijada", koja se ove godine obilježava po 26. put.

Više...
 

Započeti radovi na izgradnji vodoistražne bušotine u Izbičnu

E-mail Ispis

izbicno busotina 4Nakon što je zbog obilnih kišnih padalina planirani početak radova za kraj svibnja odgođen u proteklih nekoliko dana strojevi za izvođenje radova na vodoistražnoj bušotini pojavili su se u Izbičnu te su tako, na odabranoj lokaciji, izbušeni su prvi metri nove bušotine u petak, 10. kolovoza.

Više...
 

Program devetnica i svetkovine Velike Gospe u Širokom Brijegu

E-mail Ispis

Franjevački samostan i župa Široki Brijeg objavili su detaljan program za ovogodišnju Devetnicu Velikoj Gospi.

Program će svakim danom započinjati  u 18:00 sati molitvom krunice i mogućnošću za ispovijed, nakon čega slijede zavjetne molitve i sveta misa u 19:00 sati.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 96

Vremenska
prognoza