Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Obavijest: Prikupljanje podataka o obrađivanom poljoprivrednom zemljištu koje nije upisano u RPG

E-mail Ispis

poljoprivreda proglasObavijest poljoprivrednicima na osnovu dopisa iz Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva o prikupljanju podataka o obrađivanom poljoprivrednom zemljištu koje nije upisano u RPG.

Više...
 

Obavijest o prijavama kandidata za članove Vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis

grad SBU skladu s Odlukom o izborima za članove Vijeća mjesnih zajednica grada Širokog Brijega Gradsko izborno povjerenstvo poziva sve zainteresirane građane (pojedinačno i u skupini), političke stranke i udruge koje djeluju na području mjesne zajednice da podnesu svoje prijedloge kandidata za članove vijeća mjesnih zajednica.

Više...
 

Izbično i Rakitno konačno spojeni asfaltnom cestom

E-mail Ispis

Asfaltiranje puta Izbično - Britvica - RakitnoDugo očekivani projekt asfaltiranja preostale dionice makadamskog puta Izbično – Rakitno (preko Britvice) konačno je dovršen čime je dionica ovog regionalnog puta (R-419) Izbično - Rakitno u cijelosti asfaltirana.

Više...
 

Raspored misa za blagdan Svih svetih i Dušni dan

E-mail Ispis

svi sveti raspored 1a
Svete mise na grobljima, za blagdane Svih Svetih i za Dušni dan u našoj župi i ove godine održati će se po ustaljenom rasporedu. 

Tako će 1. i 2. studenoga biti služene sv. mise na svih pet groblja ovim rasporedom:

Više...
 

„Dani kruha“ u područnoj školi u Izbičnu

E-mail Ispis

dani kruha 2023 1U četvrtak, 19. listopada, u područnoj školi u Izbičnu priređena je manifestacija „Dani kruha.
U suradnji sa svojim učiteljicama i roditeljima trinaestero naših mališana priredilo je prigodni program te svoje učionice ukrasili prikladnim rekvizitima i pripremili prikladnu bogatu trpezu.

Više...
 

Nova školska godina u posve novoobnovljenoj školi u Izbičnu

E-mail Ispis

Osnovna škola u IzbičnuOvoga ponedjeljka, 4. rujna, za sve učenike u Županiji Zapadnohercegovačkoj započela je nova školska godina. I ovogodišnja ljetna nastavna stanka iskorištena je za niz aktivnosti adaptacije školskih unutarnjih i vanjskih prostora na području Širokog Brijega, poduzetih od strane Gradske uprave Širokog Brijega.

Više...
 

Proslava 26. Izbičijade

E-mail Ispis

Izbičijada 2023.Ponovno su se mještani Izbična i njihovi prijatelji našli na jedinstvenom druženju na Izbičkom polju. Ove godine održano je  26. izdanje popularne Izbičijade koje je ponovno okupilo mnoštvo Izbičana, ne samo onih koji žive u Izbičnu i Širokom Brijegu, kao i veliki broj prijatelja ove nadaleko poznate i jedinstvene manifestacije.

Više...
 

NAJAVA: Izbičijada 2023.

E-mail Ispis

 

Dan nakon blagdana Velike Gospe, tj. 16. kolovoza, Izbičko polje biva mjesto okupljanja brojnih prijatelja tradicionalne manifestacije "Izbičijada", koja se ove godine obilježava po 26. put.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 96

Vremenska
prognoza