Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Nastavak projekta "PERA"

E-mail Ispis

pero2_1aVečeras su se u 16:30  u Izbičnu, te u 18:45 u Donjoj Britvici ponovno održali sastanci u cilju provođenja projekta „PERA“ - projekt islandske organizacije za podršku stanovništvu u ruralnim područjima.
Razlog večerašnjim okupljanjima je bio odabir samih projekata koji će ova organizacija sufinancirati sa po 5000€.

Više...
 

„Epur si move“ (Ipak se nešto kreće) u župi Izbično

E-mail Ispis

epur_si_move1aKada gledamo malo skeptičnije i crnje, čini nam se da ništa ne radimo i da se ništa u nas i oko nas ne kreće. Ali, hvala Bogu, nije tako. Ipak se kreće i to lijepo se kreće. Nije da smo stigli od „epur si move do panta rei“, ali moramo biti zadovoljni jer prema mogućnostima smo ipak odgovorni i idemo naprijed svaki dan.

Više...
 

"Policija u zajednici" - hvale vrijedna akcija MUP-a naše Županije

E-mail Ispis

policija1aImajući u vidu činjenicu da policija ne može riješiti sve probleme zajednice koji uzrokuju osjećaj nesigurnosti građana, te imajući u vidu potrebu razvoja partnerstva između policije i zajednice, Uprava policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke provest će kampanju pod nazivom „Policije u zajednici“.

Više...
 

Ugovorena još jedna donacija za uređenje vrela Žabljak

E-mail Ispis

zabljak1Jučer, 16 srpnja, je u Posušju potpisan ugovor između Ministarstva prostornog uređenja, resursa i zaštite okoliša i MZ Izbično.

Akteri ovog čina su bili ministar spomenutog ministarstva Marijan Babić i predsjednik naše mjesne zajednice Vjekoslav Draškić.

Više...
 

Predstavljen projekt "PERA" u mjesnoj zajednici Izbično

E-mail Ispis

pero1aVečeras, 14. srpnja,  se u školskim prostorijama u našoj mjesnoj zajednici održao sastanak koji je organizirao PEP International.
Razlog sastanku je bio projekat "Podrška stanovništvu u ruralnim područjima" a skraćenim nazivom PERA kojeg provodi ova mala islandska organizacija koju financira jedna švedska agencija za međunarodnu

Više...
 

Započeta akcija izgradnje igrališta u Izbičnu i Donjoj Britvici

E-mail Ispis

izbicno_igraliste1aGotovo se ni ne sjećamo godine kada je započeta izgradnja školskog igrališta ispred osnovne škole u Izbičnu.
U prvoj fazi je izgrađena podazida istog koja je do danas čekala nastavak „ozbiljnih“ radova a opet koja je nestala kao bezvrijedna u nasipima tih radova.

Više...
 

Izbično u skupini sa Knešpoljem, Čerigajom i Rasnom u ligi MZ - Široki Brijeg

E-mail Ispis

liga_mz1aU ponedjeljak, 22. lipnja  u širokobriješkom hotelu Park u nazočnosti više od 40 predstavnika MZ-a i članova Športskog saveza izvučene su skupine unutar kojih će se igrati prvi dio lige.
Ovogodišnja liga će imati 6 skupina po 4 ekipe. Liga MZ-a Š.B. će početi 30.06. u 20 sati na već  poznatom igralištu u Klancu.

Više...
 

EKO akcija – Izbično; subota, 20. lipnja 2009.

E-mail Ispis

eko1aSvijet je obišla slika internetom i knjigama o Izbičnu ona kada smo posadili na svaku obitelj po jedno stablo oraha. S nevjericom je primljena ta vijest o uspjehu sadnje. Danas nakon tri godine stotinjak oraha napreduje i prkosi svima koji su proricali zlu sudbinu i nečije hirove, a k tome i još nečije naplate poticaja.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 » > Kraj >>

Stranica 95 od 96

Vremenska
prognoza