Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Nastavak hidrogeoloških istraživanja na području Izbična

E-mail Ispis

vodoistraga_1aProteklih dana nastavljene su aktivnosti oko vodoistražnih radova na području Izbična, na lokalitetu Jezero. Slijed je to aktivnosti koje su pokretane prethodnih godina a temelje se na proučavanju dosadašnjih geoloških i hidrogeoloških istraživanja. Naime, još davne 1999. godine ekipu stručnjaka na ovom lokalitetu okupio je prof. dr. Božo Soldo. (Brašnić)

Više...
 

Apel za dobrovoljno darivanje krvi

E-mail Ispis

crveni_krizCrveni križ Široki Brijeg organizira humanitarnu akciju darivanja krvi. Zbog izrazito visokih temperatura, brojnih intervencija i prometnih nezgoda u bolnici su povećane potrebe za krvi. 
Crveni križ Široki Brijeg u suradnji sa Sveučilišnom bolnicom Mostar organizira humanitarnu akciju darivanja krvi u UTORAK,  30.08.2011.

Više...
 

Izbično i Mediteran film festival vole se javno

E-mail Ispis

mff_izbicno1aZavršen je 12. Mediteran film festival na kojem je stručni žiri za najbolji ovogodišnji dokumentarni film proglasio film izraelskog redatelja Dorona Tsabarija "Revolucija 101", dok je film hrvatskog redatelja Roberta Tomića Zubera "Mila traži Senidu" publika ocijenila najboljim u konkurenciji 21. prikazanog dokumentarnog ostvarenja iz 11. zemalja.

Više...
 

Potpisana potvrda o uspješnom završetku radova projekta PEP International – izgradnje tribina na igralištu u Izbičnu

E-mail Ispis

tribine_potpis1aDanas (21. srpnja) na prostoru budućeg igrališta u Izbičnu potpisana je potvrda o završetku projekta PEP Internationala oko sufinanciranja izgradnje tribina na spomenutom igralištu. Uz gospodina Andriju Kraljevića – šefa odsjeka za gospodarstvo općine Široki Brijeg potvrdu je u ime PEP Internationala potpisala gospođica Dženana Baždarević te, ispred mjesne

Više...
 

Dovršen projekt izgradnje tribina na igralištu ispred škole u Izbičnu

E-mail Ispis

izbicno_tribine1aProjekt izgradnje tribina na igralištu u Izbičnu proteklih je dana dovršen u cijelosti. Dvorište ispred osnovne škole u Izbičnu ovim je projektom poprimilo potpuno novi izgled. Pogled na izgrađenih šest tribina dužine 44 metra sa središnjim stepenicama kao i završnim zidom - koji u praksi može poslužiti i kao sedma tribina, te bočnim zidovima, ostavlja uistinu impresivan dojam.

Više...
 

Tribošić pod svjetlima ulične rasvjete

E-mail Ispis

rasvjeta_tribosic1aU nizu započetih projekata u zaseoku Tribošić proteklih je dana realiziran projekt ulične rasvjete. Dovršetak pripremnih radnji zaokružen je ugradnjom preostalih svjetiljki i spajanjem komandnog ormara, te je u četvrtak, 9. lipnja 2011. i Tribošić zasjao pod svjetlima ulične rasvjete. Realizaciju projekta pokrenuli su mještani svojim vlastitim sredstvima uz pomoć

Više...
 

Tribošić: nastavak izgradnje ulične rasvjete i uređenje igrališta

E-mail Ispis

tribosic_rasvjeta1aProtekli je vikend na Tribošiću protekao iznimno radno i aktivno. Nakon pokrenute inicijative mještana oko izgradnje ulične rasvjete u petak je započeta ugradnja rasvjetnih svjetiljki na stupove. Iznos prikupljenih sredstava od mještana još je nedostatan za realitaciju cjelokupnog projekta ulične rasvjete, no zahvaljujući financijskoj potpori gospodina Miće Crnjca omogućen

Više...
 

Kreće realizacija projekata iz programa PEP International-a za našu mjesnu zajednicu

E-mail Ispis

pep2011_1aNakon nedavnog potpisivanja projektnih ugovora predstavnika radnih skupina Donje Britvice i Izbična s predstavnicima PEP International-a  ovih dana očekuje se i realizacija tih projekata. Kao što smo već pisali, ova islandska nevladina organizacija s po 5000 Eura obvezala se ugovorom sufinancirati dva značajna projekta u našoj mjesnoj zajednici.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 » > Kraj >>

Stranica 93 od 96

Vremenska
prognoza