Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Proslava sv. Josipa Radnika u Izbičnu

E-mail Ispis

sv josip 021 1aPrvi svibnja, već tradicionalno, u župi Izbično predstavlja poseban dan u kojemu se brojni župljani, kao i vjernici iz obližnjih područja, okupe ispred župne crkve u Izbičnu kako bi u procesiji nošenja kipa sv. Josipa Radnika i svečanim misnim slavljem obilježili blagdan svoga nebeskog zaštitnika i patrona župe Izbično.

Više...
 

U župi Izbično upriličena dodjela sakramenta sv. krizme i prve sv. pričesti

E-mail Ispis

krizma 2019 8Ove nedjelje, 25. travnja, u župnoj crkvi u Izbičnu na svečanom misnom slavlju upriličena je dodjela sakramenta sv. krizme i sv. pričesti za šestero krizmanika i četvero prvopričesnika iz naše župe. Višednevnom pripravom naši krizmanici i prvopričesnici, uz sudjelovanje svojih roditelja i župnika, na dostojanstven i svečan način obilježili su ovaj današnji svečani događaj.

Više...
 

U tijeku radovi na župnoj crkvi u Izbičnu

E-mail Ispis

crkva obnova 1Još jedni radovi na župnoj crkvi u Izbičnu teku u punom jeku. Nakon obnove župnog stana i unutrašnjosti crkve, župnik, fra Robert Kiš, pokrenuo je još jedan veliki projekt, obnovu dotrajale fasade na cjelokupnoj crkvi i župnom stanu.

Više...
 

Obavijest pčelarima s područja Širokog Brijega

E-mail Ispis

pcelari

Pozivaju se pčelari s područja Širokog Brijega da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih zajednica.

Ažuriranje podataka se vrši u Registru pčelara u Službi za gospodarstvo Gradske uprave Široki Brijeg do 15. svibnja 2021. godine.

Više...
 

ŽZH: U škole se vraćaju samo učenici završnih razreda

E-mail Ispis

Nakon sastanka ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Ružice Mikulić i ravnatelja srednjih i osnovnih škola, koji je održan u petak u Širokom Brijegu, donesene su nove odluke o nastavku školske nastave u ŽZH.

Više...
 

Program trodnevnice i obilježavanja svetkovine sv. Josipa Radnika

E-mail Ispis

sv josip radnik


U godini svetog Josipa duhovna obnova i molitveni seminar u župi Izbično.

1. DAN (28.travanj):
POBOZNOST SV.JOSIPU
Krunica: Ozdravljenje kroz radosna otajstva!
MISA (Snaga u Imenu Isus)
Klanjanje pred Presvetim

Više...
 

Preminuo fra Serafin Hrkać

E-mail Ispis

fra serafin hrkacU utorak, 13. travnja, u svojoj 79. godini života, 61. godini redovništva i 55. godini svećeništva preminuo je akademik, umirovljeni sveučilišni profesor i jedan od najeminentnijih hercegovačkih svećenika fra Serafin Hrkać. Od fra Serafinove braće franjevaca iz širokobriješkog samostana čuli smo da je bio u solidnom zdravstvenom stanju,

Više...
 

Još jedan proljetni dan pod snijegom

E-mail Ispis

snijeg 07 04 021 1aČudnovate vremenske (ne)prilike u posljednjih nekoliko godina sve su nam češća pojava pa tako nisu izostale niti ove 2021. godine. Umjesto "bijelog Božića", skoro po navici, sve smo više svjedoci "bijelog Uskrsa". 

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 94

Vremenska
prognoza