Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Liga MZ: Nakon dugog niza godina ekipa MZ Izbično slavila na ovom turniru

E-mail Ispis

izbicno_crnac1aŠesti dan natjecanja malonogometne Lige mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg donio je drugi po redu nastup momčadi naše mjesne zajednice u ogledu s odabranom ekipom MZ Crnač. Hrabrom i odlučnom igrom naša momčad izborila je prvu pobjedu nakon niza godina odigravanja oveovog turnira te zasluženo slavila rezultatom 5:2.

Više...
 

U središtu Širokog Brijega obavljen ždrijeb skupina Lige mjesnih zajednica

E-mail Ispis

liga_mz_2012_1aU sjajnom ozračju i organizaciji Športskog saveza Općine Široki Brijeg sinoć je, prvi puta na Trgu širokobrijeških žrtava (na Mostu), održan ždrijeb skupina za predstojeću malonogometnu ligu mjesnih zajednica. Ovo popularno natjecanje malonogometnih timova iz cijele Općine počinje 02. srpnja na sportskim terenima Osnovne škole u Klancu, a u borbu za 12.

Više...
 

Izvučeni parovi za ovogodišnji turnir u malom nogometu "Crnač 2012." – Ekipa MZ Izbično protiv Ljubotića

E-mail Ispis

crnac_turnir2012_1aU Crnču je sve spremno za početak drugog malonogometnog turnira "Crnač 2012.". Ove godine organizatori ponosno najavljuju još veći broj sudionika, ukupno 48, te nagradni fond od čak 6000 KM. Pobjedniku će tako pripasti 4000 KM i nagradni pokal, drugoplasiranom 1500 KM i nagradni pokal dok će trećeplasiranom pripasti 500 KM i pokal.

Više...
 

Predsjednik županijske Vlade i načelnik Općine obašli ostatke izgorjele kuće na Tribošiću

E-mail Ispis

tribosic_pozar1aPredsjednik Vlade ZH županije Zdenko Ćosić i načelnik Općine Miro Krajević u petak, 25. svibnja, obašli su lokaciju ostataka izgorjele obiteljske kuće na Tribošiću koja je potpuno uništena u nastalom požaru u ranim jutarnjim satima 30. travnja.

Više...
 

Sat za planet zemlju

E-mail Ispis

sat_za_planet_zemlju_1aSat za planet Zemlju (engl. Earth Hour, dosl. Zemljin sat), globalni događaj koji organizira WWF (World Wide Fund for Nature, hrv. Svjetski fond za prirodu također poznat kao World Wildlife Fund, hrv. Svjetski fond za divljinu), a održava se svake godine posljednju subotu u mjesecu ožujku, pozivajući domaćinstva i firme na gašenje njihovih nepotrebnih svjetala i ostalih

Više...
 

Četvrti dan akcije čišćenja i uređenja putova

E-mail Ispis

ciscenje_puta1aI protekli, lijep i sunčan subotnji dan, iskorišten je za nastavak akcije čišćenja putova kroz našu mjesnu zajednicu. Ove subote radilo se na dionicama puta Izbično – Ivanj Draga, te dionica starog puta od Ivanj drage do spoja na novu cestu, ispod Crnjaca. I ovaj put okupilo se tridesetak sudionika iz svih zaselaka, od Prusina, Liskovca, Vranjkovaca, Solda, Pavkovića,

Više...
 

Gotovo stotinu sudionika u trodnevnoj akciji uređenja lokalnog puta prema Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

put_g_britvica1aTreću subotu uzastopno nastavljeno je prosijecanje i čišćenje puta na dionici od Izbična prema Gornjoj Britvici. Značajan broje sudionika, njih oko 25, i ove se subote odazvao na ovu vrijednu radnu akciju kroz koju je, u protekle tri subote, u potpunosti očišćen i uređen put od Izbična do Bilog Briga u Gornjoj Britvici – odnosno, do ulaza u Prusine.

Više...
 

Kad se vrijedne ruke slože: Nastavak akcije čišćenja puta prema Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

put_g_britvica1aJoš jedan lijep subotnji dan iskorišten je za nastavak uspješne akcije čišćenja puta Izbično – Gornja Britvica. Nakon što se u pretprošlu subotu krenulo u detaljnije prosijecanje granja i ostalog raslinja ove subote angažiran je i bager-kombinirka, čiji je angažman, na zahtjev mjesne zajednice, osiguran od strane Općine Široki Brijeg.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 90 od 96

Vremenska
prognoza