Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Na lokacijama oko Jezera i Polja pokrenut nastavak vodoistražnih radova za narednu bušotinu

E-mail Ispis

geofizoka 2013 1aU tri dana proteklog tjedna, četvrtak, petak i subotu, na području oko Jezera i Polja načinjena su dodatna geofizička mjerenja terena u cilju lociranja nove bušotine za pronalaskom pitke vode. Nakon prošlogodišnjih radova, gdje su načinjene dvije bušotine kod Umca, mjerenja crpljenja pokazala su da načinjena bušotina, nažalost, nema potrebnu izdašnost.

Više...
 

Pokrenuta akcija prikupljanja novčanih priloga za popravku puta od Bilog Briga prema Brdu

E-mail Ispis

akcija put brdo1aNa inicijativu pojedinih korisnika puta i mjesne zajednice pokrenuta je akcija prikupljanja novčanih sredstava za popravku dijela puta u Gornjoj Britvici, na dionici od Bilog Briga (kraj asfalta) starim putom prema Brdu, odnosno, Majkovića kući. Riječ je o dionici puta u dužini od cca. 3,5 km na kojoj već dugo vremena nisu vršene značajnije intervencije i popravke.

Više...
 

Mještani u radnoj akciji uređenja puta prema Ivanj Dragi

E-mail Ispis

rad akcija id 1aKako je i najavljivano u subotu, 15. lipnja, brojni mještani okupili su se u radnoj akciji uređenja dijela puta od Ivanj Drage prema Izbičnu. Dobrim dijelom uklonjeno je nisko raslinje, drača i kamenje te se ovaj novi dio puta prema Izbičnu sada ogleda u punom svojstvu i širini.

Više...
 

Turnir Crnač 2013.: Ekipa MZ Izbično tijesno izgubila od Wiliamsa 2:3

E-mail Ispis

turnir crnac 2 1aNakon loših vremenskih uvjeta i tjedan dana stanke sinoć je nastavljeno odigravanje utakmica na malonogometnom turniru Crnač 2013. Unatoč prohladnom vremenu na terenima sportskog centra u Crnču okupio se znatan broj gledatelja koji su mogli vidjeti tri večernja dvoboja, a brojni naši mještani došli su pogledati nastup momčadi MZ Izbično.

Više...
 

Prijateljsko druženje malonogometne momčadi MZ Izbično i MZ Dobrkovići na Tribošiću

E-mail Ispis

nogometasi izbicno1aU nedjelju, 5. svibnja, na igralištu na Tribošiću organizirano je okupljanje malonogometne momčadi naše mjesne zajednice. Za provjeru snaga i razigravanje pred predstojeću sezonu odigran je prijateljski susret sa standardno dobrom ekipom MZ Dobrkovići. Naravno, rezultat nije bio imperativ ovog susreta već okupljanje momčadi i ugodno druženje kakvo se ove nedjelje uistinu i dogodilo.

Više...
 

Ugrađena oglasna ploča u Liskovcu

E-mail Ispis

oglasna ploca britvica1aJedna od dvije oglasne ploče koje je naša mjesna zajednica dobila putem javnog natječaja Centra za građansku suradnju iz Livna ugrađena je jučer na području Lokava – kod Brašnića kuće u Liskovcu. Druga oglasna ploča biti će postavljena kod ureda MZ u Izbičnu, pored objekta bivše ambulante.

Više...
 

Počinje isplata jednokratnih novčanih pomoći za saniranje šteta nastalih uslijed vremenske nepogode

E-mail Ispis

snijeg stete1aNa temelju kriterija za pružanje novčane pomoći za saniranje šteta nastalih kao posljedica prirodne nepogode - velikog snijega u veljači 2012., od ponedjeljka (25. 03. 2013. godine)  u Općini Široki Brijeg počinje isplata jednokratne novčane pomoći za saniranje šteta nastalih uslijed prirodne nepogode.

Više...
 

Oglasne ploče za šest MZ u općini Široki Brijeg

E-mail Ispis

oglasne table 1aJučer, 6. ožujka, kod osnovne škole na Trnu, izvršena je primopredaja oglasnih ploča za šest mjesnih zajednica s područja općine Široki Brijeg. Rezultat je to javnog natječaja Centra za građansku suradnju iz Livna u sklopu projekta „Unapređenje komunikacije mjesnih zajednica“, a koju financijski podržava Kanadski fond za lokalne inicijative.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 88 od 96

Vremenska
prognoza