Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Mještani u radnoj akciji uređenja puta prema Ivanj Dragi

E-mail Ispis

rad akcija id 1aKako je i najavljivano u subotu, 15. lipnja, brojni mještani okupili su se u radnoj akciji uređenja dijela puta od Ivanj Drage prema Izbičnu. Dobrim dijelom uklonjeno je nisko raslinje, drača i kamenje te se ovaj novi dio puta prema Izbičnu sada ogleda u punom svojstvu i širini.

Više...
 

Turnir Crnač 2013.: Ekipa MZ Izbično tijesno izgubila od Wiliamsa 2:3

E-mail Ispis

turnir crnac 2 1aNakon loših vremenskih uvjeta i tjedan dana stanke sinoć je nastavljeno odigravanje utakmica na malonogometnom turniru Crnač 2013. Unatoč prohladnom vremenu na terenima sportskog centra u Crnču okupio se znatan broj gledatelja koji su mogli vidjeti tri večernja dvoboja, a brojni naši mještani došli su pogledati nastup momčadi MZ Izbično.

Više...
 

Prijateljsko druženje malonogometne momčadi MZ Izbično i MZ Dobrkovići na Tribošiću

E-mail Ispis

nogometasi izbicno1aU nedjelju, 5. svibnja, na igralištu na Tribošiću organizirano je okupljanje malonogometne momčadi naše mjesne zajednice. Za provjeru snaga i razigravanje pred predstojeću sezonu odigran je prijateljski susret sa standardno dobrom ekipom MZ Dobrkovići. Naravno, rezultat nije bio imperativ ovog susreta već okupljanje momčadi i ugodno druženje kakvo se ove nedjelje uistinu i dogodilo.

Više...
 

Ugrađena oglasna ploča u Liskovcu

E-mail Ispis

oglasna ploca britvica1aJedna od dvije oglasne ploče koje je naša mjesna zajednica dobila putem javnog natječaja Centra za građansku suradnju iz Livna ugrađena je jučer na području Lokava – kod Brašnića kuće u Liskovcu. Druga oglasna ploča biti će postavljena kod ureda MZ u Izbičnu, pored objekta bivše ambulante.

Više...
 

Počinje isplata jednokratnih novčanih pomoći za saniranje šteta nastalih uslijed vremenske nepogode

E-mail Ispis

snijeg stete1aNa temelju kriterija za pružanje novčane pomoći za saniranje šteta nastalih kao posljedica prirodne nepogode - velikog snijega u veljači 2012., od ponedjeljka (25. 03. 2013. godine)  u Općini Široki Brijeg počinje isplata jednokratne novčane pomoći za saniranje šteta nastalih uslijed prirodne nepogode.

Više...
 

Oglasne ploče za šest MZ u općini Široki Brijeg

E-mail Ispis

oglasne table 1aJučer, 6. ožujka, kod osnovne škole na Trnu, izvršena je primopredaja oglasnih ploča za šest mjesnih zajednica s područja općine Široki Brijeg. Rezultat je to javnog natječaja Centra za građansku suradnju iz Livna u sklopu projekta „Unapređenje komunikacije mjesnih zajednica“, a koju financijski podržava Kanadski fond za lokalne inicijative.

Više...
 

"U susret Božiću" 2012.

E-mail Ispis

ususret_bozicu_2012_1aU nedjelju, 23. prosinca, održano je još jedno božićno blagdansko druženje župljana pod nazivom "U susret Božiću", kojeg su i ove godine organizirali Mjesna zajednica Izbično i HKUD Brda. U ugodnoj atmosferi pod vedrim nebom, ispred osnovne škole u Izbičnu, okupilo se više stotina župljana i dragih gostiju, koji su na dostojanstven i lijep način obilježili ovogodišnje predblagdansko veselje i radost Božića.

Više...
 

U Izbičnu organizirano mjerenje tlaka i šećera u krvi

E-mail Ispis

secer12_1aPovodom svjetskog dana dijabetičara koji se obilježava 14. studenog, u Izbičnu je u nedjelju bilo organizirano mjerenje tlaka i šećera u krvi. Dva i pol satna akcija je bila provedena u mjesnoj osnovnoj školi a glavni akteri su bili Gordana Logarušić, medicinska sestra u Domu zdravlja Široki Brijeg te Vjekoslav Pavković, predstavnik Udruge dijabetičara u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 88 od 95

Vremenska
prognoza