Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Objavljena konačna lista popisivača i instruktora za listopadski popis stanovništva u Bosni i Hercegovini

E-mail Ispis

popis stanovnistva 2013 1aPo riječima ravnatelja Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine Zdenka Milinovića pripreme za listopadski popis stanovništava u Bosni i Hercegovini odvijaju se po planu i sav potrebni materijal je već otiskan, a uskoro će biti dovršen i cjelokupan odabir popisivača i instruktora za predstojeći popis stanovništva koji će se provesti od 1. do 15. listopada.

Više...
 

Druženje naših nogometaša na Tribošiću

E-mail Ispis

nog druzenje trib 1aNa kraju sezone odigravanja malonogometnih turnira priređeno je još jedno druženje nogometaša naše mjesne zajednice. Tako se, u petak, 9. kolovoza, na igralištu Tribošić okupio naš mladi tim, gdje su međusobno odigrali rekreativnu utakmicu, a druženje je potom nastavljeno uz roštiljadu kod Ikana.

Više...
 

Završena akcija uređenja puta od Bilog Briga prema Brdu u Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

tamponiranje brdo 2aU subotu, 27. srpnja, načinjeni su dodatni radovi popravke i nasipanja puta od Bilog Briga prema Brdu čime je dovršena zamišljena akcija sanacije ovog dijela puta. Podsjetimo, za ovu akciju od 7. srpnja organizirano je prikupljanje novčanih sredstava od korisnika ovog puta, u iznosu od 50 KM po obitelji, a koje je trajalo do 21. srpnja.

Više...
 

Akcija sanacije puta kroz mjesnu zajednicu

E-mail Ispis

asfaltiranje gornja britvica 1aNakon dužeg vremena i niza zamolbi došao je red na krpanje rupa i na prostoru naše mjesne zajednice. Tako je u srijedu, 24. srpnja, organizirana još jedna radna akcija u kojoj su pojedini mještani dali značajan doprinos u, koliko-toliko, ugodnijem prometovanju dotrajalim putovima.

Više...
 

Započela akcija uređenja puta prema Brdu

E-mail Ispis

tamponiranje brdo 1aU ponedjeljak, 22. srpnja, pokrenuta je akcija tamponiranja i popravke puta od Bilog Briga prema Brdu. Nakon što je od 7. srpnja pokrenuto prikupljanje novčanih priloga od mještana, i ostalih korisnika ovog puta, prikupljeno je 1950 KM. JU "Coming" - Široki Brijeg za ovu akciju izdvojila je 300 KM, što čini ukupan iznos od 2250 KM.

Više...
 

Naši momci startali uvjerljivom pobjedom na kočerinskom turniru

E-mail Ispis

turnir kocerin 2 1aU ponedjeljak, 22. srpnja, odigrane su prve utakmice na malonogometnom turniru na Kočerinu gdje je ekipa naše mjesne zajednice uvjerljivo slavila protiv ekipe Kočerin Desetka rezultatom 5:2. Bio je to još jedan dobar nastup naših momaka protiv uigrane ekipe Kočerina i jednog od favorita za osvajanje ovog turnira.

Više...
 

Za popravku puta prema Brdu novčane priloge darovalo 36 obitelji

E-mail Ispis

akcija put brdo1aAkcija prikupljanja novčanih sredstava za popravku dijela puta u Gornjoj Britvici, na dionici od Bilog Briga (kraj asfalta) starim putom prema Brdu započela je 7. srpnja ove godine u kojoj je, do danas, novčane priloge dalo 36 obitelji čime je prikupljeno 1850 KM i 50 Eura.

Više...
 

Ekipa Mjesne zajednice Izbično ostala neporažena na ovogodišnjoj Ligi MZ

E-mail Ispis

izbicno lijeva obala 1aMalonogometni tim naše mjesne zajednice sinoć je na igralištu Osnovne škole u Klancu zabilježio još jedan veliki rezultat i uspjeh na ovogodišnjoj ligi mjesnih zajednica. Na radost brojnih okupljenih navijača naši momci oduševili su sjajnom igrom i borbenošću protiv znatno favoriziranije ekipe MZ Lijeva Obala, koja je, ujedno, vodeća ekipa skupine "F".

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 87 od 96

Vremenska
prognoza