Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Ugrađeni novi otvori na školskom objektu u Donjoj Britvicu

E-mail Ispis

skola db 1aProteklih dana na objektu osnovne škole u Donjoj Britvici stari, dotrajali, otvori zamijenjeni su novim PVC otvorima. Riječ je projektu za koji je Mjesna zajednica Izbično aplicirala putem javnog natječaja ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke.

Više...
 

Održano humanitarno božićno druženje "U susret Božiću" 2013.

E-mail Ispis

u susret bozicu 2013 1aU organizaciji Mjesne zajednice Izbično i HKUD-a Brda u proteklu nedjelju, 22. prosinca, održano je još jedno božićno druženje mještana, rodbine i prijatelja ispred osnovne škole u Izbičnu. Prigodna blagdanska manifestacija, pod nazivom "U susret Božiću", doživjela je svoje veoma uspješno treće izdanje, a po drugi puta i humanitarni karakter.

Više...
 

NAJAVA: Božićno druženje župljana i prijatelja "U susret Božiću" 2013.

E-mail Ispis

U susret bozicu 2013 1a"U susret Božiću" naziv je i ovogodišnjeg božićnog druženja što ga organizira Mjesna zajednica Izbično i HKUD "Brda", koje će se održati u nedjelju, 22. prosinca 2013., ispred osnovne škole u Izbičnu. Zamisao ovog druženja je okupiti sve župljane kao i mnoge prijatelje na jednom mjestu u vrijeme iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana.

Više...
 

Saniran put kroz Gornju Britvicu, od Bilog briga do Prusina

E-mail Ispis

gornja britvica rad put 1aProteklog tjedna načelnik općine Miro Kraljević posjetio je područje naše mjesne zajednice i to lokaciju saniranog odrona stijena koje su opasno prijetile prolaznicima na putu Izbično – Gornja Britvica, te dionicu puta prema rubnom području općine Široki Brijeg, odnosno, makadamski put prema Prusinama i Rakitnu.

Više...
 

Akcija mjerenja šećera u krvi u Donjoj Britvici i Izbičnu

E-mail Ispis

secer13 1aPovodom svjetskog dana šećerne bolesti koji se obilježava 14. studenog, u Donjoj Britvici i Izbičnu jučer je realizirana akcija mjerenja šećera u krvi te krvnog tlaka. Akciji su pristupili mnogi naši mještani dolaskom u školske prostorije u Donjoj Britvici i u prostorije Mjesne zajednice Izbično, a nekoliko mjerenja se odradilo i u obiteljskim domovima.

Više...
 

Poziv na odaziv za popis stanovništva

E-mail Ispis

popis 2 najava 1aOd 1. do 15. listopada 2013. u Bosni i Hercegovini će biti proveden popis stanovništva, kućanstava i stanova. Popis je zakonski reguliran i obvezan je. Stoga Vas pozivamo da se  odazovete popisu stanovništva. Ukupan broj građana Širokog Brijega činite i Vi i Vaši ukućani i ako ste privremeno odsutni iz Bosne i Hercegovine bilo da studirate ili ste na privremenom radu u inozemstvu.

Više...
 

Saniran veliki odron na putu prema Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

odron greda 2 1aNekoliko većih kamenih gromada na lokalnoj prometnici od Izbična prema Gornjoj Britvici, unatoč brojnim apelima i upozorenjima, nije dočekalo preventivnu sanaciju već se u večernjim satima 6. rujna samo obrušilo na spomenutu prometnicu. Dio ostalog prijetećeg kamenja pokrenuo se u jutarnjim satima 7. rujna i tako blokirao promet prema Gornjoj Britvici.

Više...
 

Zbog odrona kamenja blokiran put za Gornju Britvicu

E-mail Ispis

odron greda 1aOno što se već dugo očekivalo i najavljivalo oko prijetećeg odrona na putu od Izbična prema Gornjoj Britvici eskaliralo je sinoć, 6. Rujna, oko 22 sata kada se na lokalnu prometnicu obrušile značajne kamene gromade zbog kojih je onemogućen promet spomenutom dionicom.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 86 od 96

Vremenska
prognoza