Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Održan ždrijeb skupina općinske lige MZ: Izbično u skupini s Dobrkovićima, Ljubotićima i Jarama

E-mail Ispis

liga2014 izvlacenje 1aU Općinskoj vijećnici u Širokom Brijegu u proteklu srijedu priređeno je izvlačenje skupina za ovogodišnje natjecanje lige mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg. Kao i prethodnih godina, temeljem koeficijenta uspjeha momčadi u posljednje tri godine određeni su nositelji skupina: Kočerin, Ljuti Dolac, Turčinovići, Dobrkovići, Trn i Knešpolje.

Više...
 

Konačna Odluka o novoj kategorizaciji cesta u FBiH: Cesta Široki Brijeg – Rakitno, preko Izbična i G. Britvice, postaje regionalni cesta

E-mail Ispis

ceste kategorizacija 1aProšle godine pokrenuti postupak kategorizacije cesta u FBiH ovih dana kulminirao je usvajanjem konačne Odluke na 104. sjednici Vlade FBiH. Najveće zanimanje za nas izazvala je odluka kojom se sadašnji lokalni put Široki Brijeg – Izbično – Gornja Britvica – Rakitno ubuduće svrstava u regionalni put II kategorije, što je sada definitivno i potvrđeno.

Više...
 

Gdje je granica čovjekovog nemarnog odnosa prema prirodi: Odrasla uginula svinja bačena uz put prema Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

svinja 1aDa je čovjek najveći neprijatelj prirode možemo se uvjeriti raznim prizorima koje susrećemo gotovo posvuda oko nas. Teško je pronaći par metara prostora pored puta a da se ne ukaže barem koja odbačena vreća smeća, plastična boca, pelene... Zahvaljujući pojedinim domaćim i onim iseljenim "ljubiteljima" prirode i zavičaja stanje se svakim novim danom dodatno pogoršava.

Više...
 

Započeli radovi uređenja igrališta u Donjoj Britvici

E-mail Ispis

Igraliste Donja Britvica radovi 1aU organizaciji Mjesne zajednice Izbično u nekoliko proteklih dana pokrenuti su najavljivani radovi projekta izgradnje zaštitne ograde na školskom igralištu u Donjoj Britvici. U svrhu realizacije ovog značajnog projekta načinjena je cjelokupna projektna dokumentacija za ugradnju metalne konstrukcije i zaštitne mreže oko igrališta.

Više...
 

Ugrađeni novi otvori na školskom objektu u Donjoj Britvicu

E-mail Ispis

skola db 1aProteklih dana na objektu osnovne škole u Donjoj Britvici stari, dotrajali, otvori zamijenjeni su novim PVC otvorima. Riječ je projektu za koji je Mjesna zajednica Izbično aplicirala putem javnog natječaja ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke.

Više...
 

Održano humanitarno božićno druženje "U susret Božiću" 2013.

E-mail Ispis

u susret bozicu 2013 1aU organizaciji Mjesne zajednice Izbično i HKUD-a Brda u proteklu nedjelju, 22. prosinca, održano je još jedno božićno druženje mještana, rodbine i prijatelja ispred osnovne škole u Izbičnu. Prigodna blagdanska manifestacija, pod nazivom "U susret Božiću", doživjela je svoje veoma uspješno treće izdanje, a po drugi puta i humanitarni karakter.

Više...
 

NAJAVA: Božićno druženje župljana i prijatelja "U susret Božiću" 2013.

E-mail Ispis

U susret bozicu 2013 1a"U susret Božiću" naziv je i ovogodišnjeg božićnog druženja što ga organizira Mjesna zajednica Izbično i HKUD "Brda", koje će se održati u nedjelju, 22. prosinca 2013., ispred osnovne škole u Izbičnu. Zamisao ovog druženja je okupiti sve župljane kao i mnoge prijatelje na jednom mjestu u vrijeme iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana.

Više...
 

Saniran put kroz Gornju Britvicu, od Bilog briga do Prusina

E-mail Ispis

gornja britvica rad put 1aProteklog tjedna načelnik općine Miro Kraljević posjetio je područje naše mjesne zajednice i to lokaciju saniranog odrona stijena koje su opasno prijetile prolaznicima na putu Izbično – Gornja Britvica, te dionicu puta prema rubnom području općine Široki Brijeg, odnosno, makadamski put prema Prusinama i Rakitnu.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 85 od 95

Vremenska
prognoza