Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Proslava Martinja u Izbičnu 2014.

E-mail Ispis

martinje izbicno 2014 1aPriča o proslavi Martinja u Izbičnu poznata je već na daleko i široko. Blagdan sv. Martina, 11. studenoga, kulminacija je višemjesečnog napornog rada jedne, također, nadaleko poznate obitelji s krševitih brda Hercegovine. Ideja i vizija začeta na 735 metara nadmorske visine i ove je godine okupila brojne mještane kao i brojne prijatelje i poznanike obitelji pok. Vele Crnjca.

Više...
 

In Memoriam: Velimir Velo Crnjac (31. 10. 2012. - 31. 10. 2014.)

E-mail Ispis

Velimir crnjac in memoriam 1aU petak, 31. listopada, navršavaju se dvije godine od kada nas je napustio naš nezaboravni sumještanin, prijatelj, čovjek velikog srca i karaktera, Velimir Velo Crnjac. Dvije godine praznine nastale njegovim odlaskom još uvijek bole i teško se mogu nadoknaditi. Povodom druge obljetnice njegove smrti u petak, 31. listopada, u župnoj crkvi u Izbičnu u 7:00 sati biti će služena sv. misa.

Više...
 

Opći izbori 2014.: Rezultati glasovanja u našoj mjesnoj zajednici

E-mail Ispis

izbori 2014 1aIako je rok za objavu službenih rezultata glasovanja na ovogodišnjim Općim izborima u BiH zakazan za 11. studenog, manje-više su poznati opći brojevi mandata pojedinih stranaka za zastupnička mjesta u državnim, federalnim, te županijskim skupštinama, odnosno, parlamentima. 

Više...
 

Saniranje puta kroz Gornju Britvicu

E-mail Ispis

sanacija gb 1aProteklih dana dovršena je akcija saniranja puta kroz Gornju Britvicu i dijela puta Izbično – Gornja Britvica. Na zahtjev mjesne zajednice potporu ovoj akciji iskazali su gradonačelnik Miro Kraljević i JU Coming Široki Brijeg uz sudjelovanje brojnih mještana. U dva dana radne akcije saniran je veći dio oštećenja na dotrajalom putu Izbično – Gornja Britvica s 11 tona asfalta. 

Više...
 

Liga MZ : Izostala još jedna velika pobjeda za prolaz u četvrtfinale

E-mail Ispis

liga MZ izbicno dobrkovici 1-8 1aNakon nekoliko dana stanke sinoć, u petak, 26. srpnja, na igralištu u Klancu odigrane su prve utakmice osmine finala lige MZ Široki Brijeg. Najzanimljiviji susret za nas bio je prvi susret večeri u kojem su se sastale ekipe naše mjesne zajednice i MZ Dobrkovići. Nažalost, naši momci nisu uspjeli načiniti još jedan veliki podvig te su dobrkovćani zasluženo slavili 4:2.

Više...
 

Još jedna velika pobjeda za osiguran prolaz u naredno kolo: MZ Izbično – MZ Jare 3:1

E-mail Ispis

liga 2014 izbicno jare 1aU trećem završnom kolu grupne faze natjecanja Lige MZ ŠB 2014. donijelo je još jednu veliku pobjedu našeg tima, čime je osiguran prolazak u naredno kolo. U čvrstoj i borbenoj utakmici naši momci pogotkom Roberta Hrkaća dolaze u vodstvo već u trećoj minuti susreta. Mlada ekipa Jara nije se predavala te u devetoj minuti uspijevaju izjednačiti rezultat na 1:1.

Više...
 

Malonogometna liga MZ ŠB 2014.: Velika pobjeda našeg tima nad ekipom MZ Ljubotići (5:1)

E-mail Ispis

liga MZ izbicno ljubotici 1aSinoćnja večer malonogometne lige mjesnih zajednica općine Široki Brijeg priredila je pregršt pogodaka u tri večernja susreta i uvjerljivu pobjedu našeg mladog tima nad dobrom i iskusnom ekipom Ljubotića (5:1). Na terenu je sve do pred kraj susreta bilo dosta neizvjesno.   

Više...
 

Volonteri iz naše mjesne zajednice na uređenju stadiona Pecara

E-mail Ispis

pecara sjedalice 1aProteklih nekoliko dana pokrenuti su opsežni radovi na uređenju gradskog stadiona Pecara u Širokom Brijegu pred nastup u prvom pretkolu Europske lige. Pored radova na travnjaku, uređenja prostora oko stadiona, ugradnji drenaže i najsuvremenijeg sustava navodnjavanja travnika, uprava kluba odlučila je 6000 starih sjedalica zamijeniti novima.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 84 od 95

Vremenska
prognoza