Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Akcija mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka u Izbičnu

E-mail Ispis

mjerenje secera 2015 1aPovodom obilježavanja Svjetskog dana dijabetesa udruga dijabetičara županije ZH i ove godine organizira besplatno mjerenje razine šećera u krvi i krvnog tlaka koje će se održati u Izbičnu, u prostorijama MZ (bivša ambulanta) u nedjelju, 22. studenog 2015., u razdoblju od 7:00 do 9:00 sati.

Više...
 

Akcije popravke i uređenja puta u Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

put britvica sanacija 1aProteklog petka i u ponedjeljak, 17. kolovoza, na području Gornje Britvice načinjena je opsežna akcija popravke i uređenja puta. Prvog dana akcije, u petak, pojavio se dugo očekivani stroj s kosilicom kojim je uklanjano zaraslo šiblje i raslinje uz put od Izbična do Gornje Britvice.

Više...
 

NAJAVA: U Širokom Brijegu simpozij o smilju

E-mail Ispis

smilje 1aU širokobriješkom kinu Borak, u četvrtak 20. kolovoza s početkom u 17.00 sati, održat će se simpozij ”Plantažni uzgoj i destilacija smilja u Hercegovini”. Simpozij organizira Udruga Natura u suradnji s Gradom Širokim Brijegom. Za sve zainteresirane oko ovog "zlatnog bilja" odlična prigoda da se stručno informiraju.

Više...
 

Novi poraz MZ Izbično na ovogodišnjoj ligi mjesnih zajednica

E-mail Ispis

liga mz 2 1aI nakon drugog nastupa na ovogodišnjoj Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica Širokog Brijega naši momci nisu uspjeli ubilježiti očekivane bodove. Dobro raspoložena momčad susjeda iz Crnča na kraju je zasluženo slavila pobjedu od 4:2. Za razliku od prošlogodišnjih rezultata, i igre, ove godine naši momci nikako da ulove dobru formu. 

Više...
 

Počela malonogometna liga mjesnih zajednica Širokog Brijega

E-mail Ispis

liga MZ otvaranje 1aSinoć, 1. srpnja, utakmicom između ekipa MZ Ciglana Gradac i MZ Crne Lokve počelo je 16. izdanje malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Nakon prve utakmice pune preokreta i rezultata 4:4 uslijedilo je svečano otvaranje Malonogometne lige mjesnih zajednica. 

Više...
 

Sanacija makadamskog puta Izbično – Zečevina – Cerovi Doci

E-mail Ispis

put Izbično - Zečevina Stari makadamski put koji povezuje Izbično i Crnač, preko zaseoka Zečevina, ove subote dobio je potpuno novi izgled duž cijele makadamske trase od skoro dva kilometra, točnije  1700 m, koliko iznosi dionica makadamskog puta od skretnice prema Soldama do asfaltnog puta kod starih Nakića kuća na Zečevini.

Više...
 

Održan ždrijeb malonogometne Lige mjesnih zajednica Širokog Brijega

E-mail Ispis

zdrijeb LMZ 1aŽdrijeb za ovogodišnje natjecanje u malonogometnoj Ligi mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega održan je večeras, 23. lipnja u 18 sati, u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu. Za razliku od prethodnih godina, ove godine broj sudionika je 25., a novi sudionik je Mjesna zajednica Brig.

Više...
 

Ekipa MZ Izbično nastupa na otvaranju petog malonogometnog turnira u Crnču

E-mail Ispis

crnac 2015 1aSve je spremno za održavanje petog uzastopnog malonogometnog turnira u Crnču. Za kratko vrijeme ovaj turnir izgradio se u jednog od najznačajnijih i najpoznatijih malonogometnih turnira u Hercegovini, a i šire. To dokazuje i sve veći broj zanimanja i prijavljenih ekipa za sudjelovanje.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 84 od 97

Vremenska
prognoza