Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Sanacija makadamskog puta Izbično – Zečevina – Cerovi Doci

E-mail Ispis

put Izbično - Zečevina Stari makadamski put koji povezuje Izbično i Crnač, preko zaseoka Zečevina, ove subote dobio je potpuno novi izgled duž cijele makadamske trase od skoro dva kilometra, točnije  1700 m, koliko iznosi dionica makadamskog puta od skretnice prema Soldama do asfaltnog puta kod starih Nakića kuća na Zečevini.

Više...
 

Održan ždrijeb malonogometne Lige mjesnih zajednica Širokog Brijega

E-mail Ispis

zdrijeb LMZ 1aŽdrijeb za ovogodišnje natjecanje u malonogometnoj Ligi mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega održan je večeras, 23. lipnja u 18 sati, u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu. Za razliku od prethodnih godina, ove godine broj sudionika je 25., a novi sudionik je Mjesna zajednica Brig.

Više...
 

Ekipa MZ Izbično nastupa na otvaranju petog malonogometnog turnira u Crnču

E-mail Ispis

crnac 2015 1aSve je spremno za održavanje petog uzastopnog malonogometnog turnira u Crnču. Za kratko vrijeme ovaj turnir izgradio se u jednog od najznačajnijih i najpoznatijih malonogometnih turnira u Hercegovini, a i šire. To dokazuje i sve veći broj zanimanja i prijavljenih ekipa za sudjelovanje.

Više...
 

Milijunti broj posjeta portala izbicno.info

E-mail Ispis

izbicno info 1aOd prvog sadržaja objavljenog u siječnju 2009. godine na web portalu izbicno.info, upravo na ovogodišnje uskrsno jutro zabilježen je milijunti broj posjeta. Svakako značajna brojka kojom se mogu pohvaliti rijetki web portali, ili web stranice, znatno većih lokalnih zajednica i broja žitelja.

Više...
 

Mještani Tribošića u radnoj akciji uređenja pristupnog puta

E-mail Ispis

tribosic akcija 1aGrabovina, divlja lozovina, drača i ostalo nisko raslinje redovite su pojave uz naše prometnice koje za razliku od brojnih poljoprivrednih kultura same niču i vrlo dobro se razvijaju. U nedostatku drugih mogućnosti i sredstava jedini način za sačuvati malo onog prometnog asfaltnog traka i oteti ga "zagrljaju" neželjene vegetacije je samoorganiziranje mještana, oboružanih ručnim alatkama, u još jednu radnu akciju.

Više...
 

Akcija uređenja prometnice prema zaseoku Pavkovići i Logarušići

E-mail Ispis

akcija pavkovići15 1aNajavljivana akcija čišćenja prometnice od groblja do Logarušića i grobova Dviju Dragica danas je rezultirala prvom ovogodišnjem uređenju prilaznog puta kako do župne crkve tako i do svakog domaćinstva u zaseoku Pavkovići i Logarušići. Ovo je bila samo jedna akcija od niza koje će uslijediti povodom nadolazećeg najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa kao i proslave sv. Josipa Radnika, zaštitnika naše župe.

Više...
 

Rekordan odaziv darivatelja krvi na akciji u Širokom Brijegu

E-mail Ispis

darovatelji krvi izbicno U organizaciji Crvenog križa Široki Brijeg i Odjela za transfuzijsku medicinu SKB Mostar u srijedu, 25. veljače, održana je prva ovogodišnja humanitarna akcija darivanja krvi koja je oborila rekord po pitanju odaziva darivatelja. Akciji se odazvalo 87 darivatelja, a prikupljeno je 79 doza krvi što je apsolutni rekord akcija darivanja krvi na području Širokog Brijeg u proteklih nekoliko godina.

Više...
 

"U susret Bžiću" 2014.

E-mail Ispis

u susret bozicu 2014 11 a"U susret Božiću" naziv je božićne humanitarne akcije koja se već četvrtu godinu za redom održava u Izbičnu u organizaciji Mjesne zajednice Izbično i HKUD-a "Brda". Prigoda kojom se želi obilježiti vrijeme iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana u zajedničkom druženju i veselju. Tako je bilo i ove prohladne nedjelje, 21. prosinca, kod osnovne škole u Izbičnu.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 83 od 96

Vremenska
prognoza