Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

"U susret Božiću" 2015.

E-mail Ispis

ususret bozicu 2015 1aVrijeme iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana protekle nedjelje, 20. prosinca, obilježeno je kroz još jedno predbožićno druženje ispred osnovne škole u Izbičnu. Druženje koje pod nazivom "U susret Božiću" već petu godinu za redom organiziraju Mjesna zajednica Izbično i HKUD-a "Brda".

Više...
 

Rezultati izbora za članove Vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis

izbori mz 1aPrvi zajednički izbori za članove Vijeća mjesnih zajednica s područja Grada Širokog Brijega održani su ove nedjelje u svih 25 mjesnih zajednica. Za našu mjesnu zajednicu glasačko mjesto pripremljeno je u osnovnoj školi gdje su mještani mogli glasovati u vremenu od 9:00 do 16:00 sati.

Više...
 

Poziv na izlazak na izbore za Vijeća mjesnih zajenica Grada Širokog Brijega (6. prosinac 2015.)

E-mail Ispis

grad sb 1aPozivaju se građani Širokog Brijega da iziđu na izbore za vijeća mjesnih zajednica koji će se održati u nedjelju 6. prosinca u vremenu od 9 do 16 sati. Ovo je prvi puta da se članovi vijeća mjesnih zajednica biraju izravno na izborima jer su do sada članovi vijeća mjesnih zajednica birani na zborovima građana.

Više...
 

Potvrđene kandidacijske liste za izbor članova Vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis

grad sb 1aGradsko izborno povjerenstvo objavilo je potvrđene kandidacijske liste za izbore članova Vijeća mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Izbori za članove vijeća mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega će se održati 6. prosinca 2015.

Više...
 

Akcija mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka u Izbičnu

E-mail Ispis

mjerenje secera 2015 1aPovodom obilježavanja Svjetskog dana dijabetesa udruga dijabetičara županije ZH i ove godine organizira besplatno mjerenje razine šećera u krvi i krvnog tlaka koje će se održati u Izbičnu, u prostorijama MZ (bivša ambulanta) u nedjelju, 22. studenog 2015., u razdoblju od 7:00 do 9:00 sati.

Više...
 

Akcije popravke i uređenja puta u Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

put britvica sanacija 1aProteklog petka i u ponedjeljak, 17. kolovoza, na području Gornje Britvice načinjena je opsežna akcija popravke i uređenja puta. Prvog dana akcije, u petak, pojavio se dugo očekivani stroj s kosilicom kojim je uklanjano zaraslo šiblje i raslinje uz put od Izbična do Gornje Britvice.

Više...
 

NAJAVA: U Širokom Brijegu simpozij o smilju

E-mail Ispis

smilje 1aU širokobriješkom kinu Borak, u četvrtak 20. kolovoza s početkom u 17.00 sati, održat će se simpozij ”Plantažni uzgoj i destilacija smilja u Hercegovini”. Simpozij organizira Udruga Natura u suradnji s Gradom Širokim Brijegom. Za sve zainteresirane oko ovog "zlatnog bilja" odlična prigoda da se stručno informiraju.

Više...
 

Novi poraz MZ Izbično na ovogodišnjoj ligi mjesnih zajednica

E-mail Ispis

liga mz 2 1aI nakon drugog nastupa na ovogodišnjoj Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica Širokog Brijega naši momci nisu uspjeli ubilježiti očekivane bodove. Dobro raspoložena momčad susjeda iz Crnča na kraju je zasluženo slavila pobjedu od 4:2. Za razliku od prošlogodišnjih rezultata, i igre, ove godine naši momci nikako da ulove dobru formu. 

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 83 od 97

Vremenska
prognoza