Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

MZ Izbično prva tri boda nakon pobjede protiv Jara

E-mail Ispis

MNL MZ 2017 Izbicno Jare 1aU drugom susretu na ovogodišnjoj malonogometnoj ligi mjesnih zajednica naši momci ubilježili su značajnu pobjedu i prva tri boda protiv ekipe Jara u kojoj su slavili rezultatom 2:1. U neizvjesnom i napetom susretu pobjednik je odlučen tek u posljednjoj minuti.

Više...
 

U prvoj utakmici na ovogodišnjoj ligi MZ naši momci ispustili pobjedu protiv Privalja

E-mail Ispis

izbicno privalj 2017 1aU prvom susretu ovogodišnje lige mjesnih zajednica naši momci ispustili su pobjedu protiv dobro uigrane ekipe MZ Privalj. Nakon 2:0 iz prvog poluvremena ekipa Privalja uspijeva preokrenuti te u 35 minuti postižu svoj treći pogodak za konačnih 2:3.

Više...
 

Održana javna prezentacija Nacrta Prostornog plana Grada Širokog Brijega za period od 2012. do 2032. godine.

E-mail Ispis

prostorni plan 1aNa samom početku nazočne je pozdravio gradonačelnik Miro Kraljević, a Borislav Zovko pomoćnik gradonačelnika za prostorno uređenje i zaštitu okoliša u svom uvodnom izlaganju istaknuo je važnost donošenja Prostornog plana Grada Širokog Brijega, te temeljni cilj planiranja razvoja prostora Grada da se prostornim razvojem osigura i omogući održiv, ravnomjeran i skladan prostorni razvoj.

Više...
 

Izabrano rukovodstvo mjesne zajednice Izbično za naredni mandat

E-mail Ispis

izbori mz 1aSukladno Odluci Gradskog izbornog povjerenstva o potvrđivanju rezultata nedavnih izbora za članove vijeća mjesnih zajednica grada Širokog Brijega, novoizabrano Vijeće Mjesne zajednice Izbično 15. siječnja 2016. održalo je svoju prvu konstituirajuću sjednicu.

Više...
 

"U susret Božiću" 2015.

E-mail Ispis

ususret bozicu 2015 1aVrijeme iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana protekle nedjelje, 20. prosinca, obilježeno je kroz još jedno predbožićno druženje ispred osnovne škole u Izbičnu. Druženje koje pod nazivom "U susret Božiću" već petu godinu za redom organiziraju Mjesna zajednica Izbično i HKUD-a "Brda".

Više...
 

Rezultati izbora za članove Vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis

izbori mz 1aPrvi zajednički izbori za članove Vijeća mjesnih zajednica s područja Grada Širokog Brijega održani su ove nedjelje u svih 25 mjesnih zajednica. Za našu mjesnu zajednicu glasačko mjesto pripremljeno je u osnovnoj školi gdje su mještani mogli glasovati u vremenu od 9:00 do 16:00 sati.

Više...
 

Poziv na izlazak na izbore za Vijeća mjesnih zajenica Grada Širokog Brijega (6. prosinac 2015.)

E-mail Ispis

grad sb 1aPozivaju se građani Širokog Brijega da iziđu na izbore za vijeća mjesnih zajednica koji će se održati u nedjelju 6. prosinca u vremenu od 9 do 16 sati. Ovo je prvi puta da se članovi vijeća mjesnih zajednica biraju izravno na izborima jer su do sada članovi vijeća mjesnih zajednica birani na zborovima građana.

Više...
 

Potvrđene kandidacijske liste za izbor članova Vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis

grad sb 1aGradsko izborno povjerenstvo objavilo je potvrđene kandidacijske liste za izbore članova Vijeća mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Izbori za članove vijeća mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega će se održati 6. prosinca 2015.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 83 od 97

Vremenska
prognoza