Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Blagoslov polja i novoizgrađene kapelice sv. Ivana u Izbičnu

E-mail Ispis

ivanjdan 2022 1a


Kako to već godinama tradicionalno biva, i ove godine, na svetkovinu sv. Ivana Krstitelja, 24. lipnja, pučki nazvanog „Ivanjdan“, održan je posljednji blagoslov polja u našoj župi, na groblju u Izbičnu. 

Blagoslov polja i sv. misu predvodio je župnik fra Robert Kiš, a mnoštvo prisutnih se, ponovno, okupilo oko grobova svojih najmilijih.

Više...
 

Održan ždrijeb skupina MNL MZ Širokog Brijega

E-mail Ispis

U Gradskoj vijećnici održano je izvlačenje skupina i parova za održavanje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

MNL MZ Grada Širokog Brijega je jedan do najposjećenijih događaja u Širokom Brijegu...

Više...
 

Obavijest i najava: Malonogometna liga mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

Športski savez Grada Širokog Brijega organizira tradicionalnu Malonogometnu ligu mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

MNL MZ Grada Širokog Brijega je jedan do najposjećenijih događaja u Širokom Brijegu, a ove godine svjetla reflektora obasjat će 21. izdanje.

Više...
 

Održana Javna prezentacija Idejnog projekta dionice regionalne ceste R 419 Izbično – Rakitno

E-mail Ispis

 Idejni projekt puta Široki Brijeg - RakitnoKako je bilo i najavljeno, u petak, 20. svibnja 2022. godine, u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu organiziran je  javni uvid i prezentacija Idejnog projekta dionice regionalne ceste R 419 Široki Brijeg – Rakitno, konkretnije, dionice puta Izbično – Gornja Britvica – Sutina – Mihalji.

Više...
 

Javna prezentacija idejnog projekta puta Široki Brijeg - Izbično - Gornja Britvica - Rakitno

E-mail Ispis

Kao što je manje-više poznato, od ljeta prošle godine lokalni put Široki Brijeg – Izbično – Gornja Britvica – Rakitno službeno je proglašen regionalnim putom, oznake R-419. 

Više...
 

Proslava sv. Josipa Radnika u Izbičnu

E-mail Ispis

sv josip 2022 2Prvi svibnja, već tradicionalno, u župi Izbično predstavlja poseban dan u kojemu se brojni župljani, kao i vjernici iz obližnjih područja, okupe ispred župne crkve u Izbičnu kako bi u procesiji nošenja kipa sv. Josipa Radnika i svečanim misnim slavljem obilježili blagdan svog nebeskog zaštitnika i patrona župe Izbično.

Više...
 

Raspored blagoslova polja u našoj župi

E-mail Ispis

Po završetku Korizme i proslave Uskrsa kreće uobičajeni proljetni blagoslov polja i sv. mise na grobljima.

U našoj župi, uobičajeno, prvi blagolov polja kreće na groblju u Donjoj Britvici, 24. travnja, a potom i na preostala četiri groblja.

Više...
 

Poruka biskupa Palića: Uskrs nas podsjeća da je život, unatoč svemu, vrijedan življenja

E-mail Ispis

Biskup palic 1aBiskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Petar Palić u uskrsnoj poruci istaknuo je kako je Uskrs blagdan koji nam daje nadu i ohrabrenje u ovom svijetu boli, tuge i suza i podsjeća nas da je život, unatoč svemu, vrijedan življenja.

Uskrsnu poruku biskupa Palića prenosimo u cijelosti:

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 96

Vremenska
prognoza