Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Jubilarno XX. natjecanje u kušanju domaće kobasice

E-mail Ispis

kusanje kobasice 2023 1aProtekle subote, 22. siječnja, upriličeno je još jedno tradicionalno okupljanje izbičana i prijatelja u kušanju domaće kobasice. Tim entuzijasta iz Izbična, zajedno s domaćinom Vladom Zeljkom i prijateljima, ovaj put obilježio je jubilarnu 20. obljetnicu okuplja oko ideje kušanja i nagrađivanja najbolje načinjene domaće kobasice.

Više...
 

Raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2023. godini

E-mail Ispis

zlatni pir blago marija 1aZa sve zaljubljene i nevjenčane parove kao i za sve zainteresirane donosimo raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak za 2023. godinu. Preporuča se tečajeve obaviti na vrijeme i tako sebi olakšati pripremu za svadbu.

Iste možete pogledati na ovoj POVEZNICI.

 

U Širokom Brijegu s tvrtkom Geo-mehanic potpisan ugovor o izvođenju radova vodoistražne bušotine u Izbičnu

E-mail Ispis

Ugovor - bušotina Izbično

Nakon objave Javnog poziva te obavljenih proceduralnih formalnosti u utorak, 20. prosinca 2022., u zgradi gradske uprave Široki Brijeg konačno je potpisan ugovor s odabranim izvođačem radova za projekt izgradnje vodoistražne bušotine u Izbičnu u svrhu pronalaska zaliha pitke vode.

Više...
 

Izbično na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Dohi

E-mail Ispis

Doha 14 12 2022 1aSredište svjetskog zanimanja ovih dana svakako je na Arapskom poluotoku, odnosno, u Katru, gdje se od 20. studenoga do 18. prosinca odigrava "FIFA World Cup Qatar 2022", kako službeno glasi naziv svjetskog nogometnog prvenstva. Osam stadiona u Dohi, i okolici, poprište je najuzbudljivijeg sportskog natjecanja i okupljanja brojnih navijača diljem svijeta.

Više...
 

Na današnji dan prošle godine osvanuo je prvi snijeg na našem području

E-mail Ispis

snijeg 11 021 1aNa današnji dan, 30. studenoga, prošle godine područje naše župe prekrio je prvi zimski snijeg. Padalina snijega, koji je počeo padati s noći 29. na 30. studenoga, na području Gornje Britvice iznosila je desetak centimetara a u sjevernijim područjima i nekoliko centimetara više. 

Više...
 

Prva nedjelja došašća i početak sv. misa zornica u našoj župi

E-mail Ispis

Došašće

Ove nedjelje, 27. studenoga, započinje razdoblje došašća ili adventa, u crkvenoj liturgijskoj godini pripreme kršćanskih vjernika za blagdan Božića, što je ujedno početak nove crkvene godine.
Kao i prethodnih godina, u vrijeme došašća u župnoj crkvi u Izbičnu biti će služene jutarnje sv. mise zornice s početkom u 6 sati.

Više...
 

Nogometaši NK Širokog Brijega u posjeti osnovnoj školi u Izbičnu

E-mail Ispis

nk.siroki Izbicno 1aNakon sjajne atmosfere i odličnog príjma u područnim školama u Mokrom i na Uzarićima, igrači Širokog Brijega nastavili su obilaziti širokobriješke osnovnoškolce.

U petak u prijepodnevnim satima Tomislav Adolf Tomić, Di Mateo Lovrić, Cyrille Kpan i Daniel Lukić posjetili su djecu u područnoj školi u Izbičnu...

Više...
 

Objavljen Javni poziv za izgradnju vodoistražne bušotine u Izbičnu

E-mail Ispis

busotina 2022 1Na inicijativu mjesne zajednice, uz potporu Grada Širokog Brijega i Vlade Županije Zapadnohercegovačke, pokrenute su aktivnosti za izgradnjom nove vodoistražne bušotine u Izbičnu. Proteklih dana je u konačnici dovršena cjelokupna dokumentacija nakon čega je Grad Široki Brijeg objavio Javni poziv za prikupljanje ponuda u realizaciji spomenutog.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 5 od 96

Vremenska
prognoza