Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Završen prvi krug ovogodišnje MNL MZ – naši momci u osmini finala protiv MZ Ljuti Dolac

E-mail Ispis

osmina finala2017 1aSinoć, 26. srpnja, na terenima OŠ u Klancu odigrane su posljednje utakmice I. kruga MNL mjesnih zajednica. Zadnja utakmica donijela je konačan rasplet u našoj skupini "E" u kojoj su Turčinovići i Jare odigrali 1:1. Turčinovići su "visili" sve do posljednjeg zvižduka, budući da im je za prolaz dalje nužan bio bod ili pobjeda, te tako prolaze dalje

Više...
 

Memorijalna trka Stipića Livade iz Širokog Brijega i iz Tomislavgrada

E-mail Ispis

trkaci stipica livade 1aTrkači iz Širokog Brijega u organizaciji Maraton kluba "Široki Brijeg" već tradicionalno 5. godinu za redom na dan 28.srpnja 2017. godine trčati će iz Širokog Brijega na Stipića livade, mjesto iznad Doljana, općina Jablanica. Planirani polazak je u 4.00 sata u jutro a planirani dolazak je oko 11.00 sati na Sv.misu na Stipića livade.

Više...
 

Pokušaji podmetanja niza požara od Dobrkovića do Gornje Britvice

E-mail Ispis

pozar britvica 1a
I dok se za niz požara koji su proteklih dana harali po obližnjim područjima u Hercegovini i Hrvatskoj još uvijek utvrđuju uzroci nastanka istih očito je da su pojedini piromani i dalje aktivni te nastavljaju sa svojim bolesnim naumima i aktivnostima. 

Više...
 

Velika pobjeda našeg tima i osiguran prolaz u naredni krug natjecanja

E-mail Ispis

U posljednjem nastupu I. kruga natjecanja na ovogodišnjoj MNL MZ naši momci zabilježili su jednu od najvećih pobjeda do sada pobijedivši favoriziranu ekipu Turčinovića s visokih 6:0. Ujedno i prva utakmica bez primljenog gola, i nova tri boda koja nas izravno vode u nastavak daljnjeg natjecanja.

Više...
 

NAJAVA: Svečana premijera dokumentarnog filma "Marijanski zavjet za Domovinu" u Širokom Brijegu

E-mail Ispis

marijanski zavjet za domovinu Svečana premijera dokumentarnog filma „Marijanski zavjet za Domovinu“ kao i predstavljanje 3. Zavjetnog hodočašća, najdužeg hodočašća u ovom dijelu Europe, održat će se 28. srpnja 2017. u dvorani Franjevačkog samostana u Širokom Brijegu, s početkom u 20 sati.

Više...
 

Obilježavanje 26. obljetnice osnivanja prvih dragovoljačkih postrojbi HVO-a

E-mail Ispis

26 obljetnica hvo dragovoljci 1aU srijedu, 19. srpnja, u Širokom Brijegu je u organizaciji Udruga proisteklih iz Domovinskog rata obilježena 26. obljetnica osnivanja prvih dragovoljačkih postrojbi HVO-a.
Obilježavanje ove obljetnice započelo je svetim misnim slavljem za poginule i umrle pripadnike postrojbi i za sve hrvatske domoljube u crkvi Uznesenja Blažene Djevice

Više...
 

U trećem susretu MNL MZ naši momci odigrali neriješeno protiv MZ Dužice

E-mail Ispis

MNL MZ 2017 duzice izbicno 1aI treći susret tima naše mjesne zajednice na ovogodišnjoj malonogometnoj ligi MZ nije mogao proteći bez velike napetosti i neizvjesnosti sve do samog kraja. Naši momci ponovno ne uspijevaju zadržati pozitivan rezultat i vodstvo nakon prvog poluvremena, tako je ovaj važan susret protiv ekipe MZ Dužice završio neodlučeno 3:3.

Više...
 

Damir Crnjac doktorirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu

E-mail Ispis

damir crnjac doktorat 1aOd danas, 11. srpnja 2017., Studij kineziologije Sveučilišta u Mostaru bogatiji je za još jednog doktora kinezioloških znanosti a njegovo ime je dr. sc. Damir Crnjac, koji je danas u Vijećnici Kineziološkog fakulteta u Zagrebu doktorirao sa temom doktorske disertacije: "Socijalna okolina i sudjelovanje starijih adolescenata u nekim borilačkim...

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 30 od 96

Vremenska
prognoza