Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

OBAVIJEST: Od 25. rujna na novoj adresi izdavanje osobnih, vozačkih, registracija…

E-mail Ispis

 nova lokacija mup 1aObavještavaju se građani grada Širokog Brijega da je nova lokacija Odsjeka upravnih poslova Široki Brijeg (izdavanje dokumenata ex.CIPS – osobne iskaznice, vozačke dozvole, putovnice, prebivališta i registracija vozila) preseljava u nove prostorije koje se nalaze ispod prostorija Raiffeisen banke s donje strane

Više...
 

NAJAVA: VIII. Međunarodni memorijalni off Road Rally “VINKO VUKOJA LASTVIĆ”

E-mail Ispis

off road 2017 1aU organizaciji off road kluba Herceg ProTeam za sve ljubitelje brdske utrke 23. i 24. rujna na Blidinju će se održati Međunarodni Memorijalni Off Road Rally “Vinko Vukoja Lastvić”.  Ovo je ujedno i osma službena utrka prema kalendaru OFS BiH, koja se boduje za prvenstvo BiH. 

Više...
 

Na Izbičkom polju održana 20. jubilarna Izbičijada

E-mail Ispis

izbicijada 2017 1aDvadesetu godinu za redom Izbičko polje bilo je poprište okupljanja brojnih župljana, rodbine i prijatelja povodom održavanja čuvene manifestacije "Izbičijada". Ovogodišnju jubilarnu Izbičijadu obilježilo je i lijepo vrijeme pa se na Izbičkom polju okupilo oko tri tisuće ljudi pristiglih od Kanade, Australije...

Više...
 

Misterij hercegovačke elipse: Ovo je prva prava istina o tome što se tih 80-ih godina dogodilo

E-mail Ispis

izbicno elipsa 1aNa društvenim mrežama često se pojavljuju snimke navodnih letećih tanjura iz svemira. Snimke su uglavnom nejasne, zamagljene, ali dodatno raspaljuju dvojbu: jesmo li sami u svemiru, posjećuju li nas uistinu izvanzemaljci? Teoretičari zavjere i NLO entuzijasti nemaju dokaznog materijala o “bliskim susretima treće vrste”...

Više...
 

Program Devetnice i obilježavanja blagdana Velike Gospe u Širokom Brijegu

E-mail Ispis

U nedjelju, 6. kolovoza, počinju Devetnice Velikoj Gospi, a tih devet dana te na sam blagdan Velike Gospe Široki Brijeg u Širokom je Pposebno burno. Vjernici iz cijele Župe Uznesenja Blažene Djevice Marije, ali i iz okolnih župa, pristižu svake večeri u dvorište širokobriješke crkve gdje se slave svete mise.

Više...
 

MZ Knešpolje i Dobrkovići u finalu ovogodišnje MNL Širokog Brijega

E-mail Ispis

polufinale 1aU četvrtak, 3. kolovoza, odigrane su posljednje dvije utakmice završnice ovogodišnje MNL mjesnih zajednica Širokog Brijega.
Ovogodišnji finalisti su ekipe MZ Dobrkovići i MZ Knešpolje, a ukupnog pobjednika saznat ćemo nakon finalnog susreta 17. kolovoza koji se odigrava na stadionu Pecara.

Više...
 

MNL MZ 2017.: Tim MZ Izbična zaustavljen u osmini finala protiv Ljutog Doca

E-mail Ispis

izbicno ljuti dolac MNL MZ 1aTim naše mjesne zajednice okončao je nastup na ovogodišnjoj MNL MZ gdje su u osmini finala izgubili od Ljutog Doca rezultatom 1:2. Iskustvo i uigranost "starog" tima Ljutodočana sinoć je, ipak, odnijelo prevagu. Ne bi bilo nezasluženo ni da je rezultat glasio obrnuto no, favorizirana momčad Ljutog Doca je na koncu zasluženo slavila.

Više...
 

Obilježena 24. obljetnica stradanja hrvatskih civila i branitelja na Stipića livadi

E-mail Ispis

stipica livada 2017 1aU petak, 28. srpnja, kod spomen obilježja na Stipića livadi obilježena je 24. obljetnica stradanja hrvatskih civila i vojnika HVO-a. Za zločin počinjen od strane pripadnika Armije BiH koji su 28. srpnja 1993. godine na zvjerski i mučki način ubili i masakrirali 39 hrvatskih civila i vojnika do dan danas još nitko nije odgovarao.

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 29 od 96

Vremenska
prognoza