Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Prvi ozbiljniji snijeg navijestio bijeli prosinac

E-mail Ispis

snijeg 1 prosinac 1aPrvi ozbiljniji snijeg ove zime zabijelio je brdsko područje Širokog Brijega a padao je i u dijelovima južne Hercegovine. S noći na nedjelju, 3. prosinca, prve pahulje prekrile su tlo a snijeg je nastavio padati gotovo cijelo nedjeljno večer, do nešto prije ponoći.

Više...
 

Prva nedjelja došašća i početak sv. misa zornica u našoj župi

E-mail Ispis

zornice izbicnoS prvom nedjeljom došašća, ili adventa, ušli smo u razdoblje pripreme i iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana – Božića. Uobičajeno, s prvom nedjeljom došašća u našoj župnoj crkvi počinju se održavati sv. mise zornice, koje i ove godine započinju u 6 sati.

Više...
 

Mario Soldo i ove godine na memorijalnom maratonu za Vukovar

E-mail Ispis

maratonci vukovar 1a


U nedjelju 19. studenoga 2017. održan je memorijalni maraton u Vukovaru. Polazak maratona bio je iz Osijeka, odakle su sudionici trčali 36 km i stali kod spomenika Blagi Zadri te zapalili svijeću i nastavili dalje kod križa.

Više...
 

Raspored misa za blagdan Svih svetih i Dušni dan

E-mail Ispis

svi sveti raspored 1a
Svete mise na grobljima, za blagdane Svih Svetih i za Dušni dan, u našoj župi i ove godine održati će se po uobičajenom, višegodišnjem, rasporedu. 
Tako će 1. i 2. studenog biti služene sv. mise na svih pet groblja ovim rasporedom:

Više...
 

Neizvjestan period za proizvođače smilja, ovogodišnji prihodi 30 posto od očekivanih

E-mail Ispis

smilje 11 1aSmilje je skoro preko noći postalo hit u Hercegovini i brzo došlo do nivoa da su upućeni smatrali ovaj prostor najvećim svjetskim proizvođačem smilja sa zasađenih trideset milijuna stabljika.

Više...
 

Nova pravila u fiksnoj telefoniji - od 1. listopada 2017. birate pozivni broj čak i ako zovete susjeda

E-mail Ispis

nova telefonska pravila 1aRegulatorna agencija za komunikacije BiH obavještava korisnike fiksne telefonske mreže u BiH da od 1. listopada 2017. godine u 00.00 sati stupaju na snagu nova pravila pozivanja u fiksnoj telefonskoj mreži tako što se prvo bira prefiks 0, zatim pozivni broj mrežne grupe kojoj pripada taj korisnik i njegov korisnički broj.

Više...
 

Marijo Soldo 12. na Ston Wall Marathonu

E-mail Ispis

marijo soldo maraton ston 2Marijo Soldo, član Maraton kluba Široki Brijeg, osvojio je 12. mjesto na 10. Stonskom maratonu (Stone Wall Marathon) dugom 42 kilometra održanom u nedjelju u Stonu (Hrvatska). Osim maratona, održane su i utrke na 4 i 15 kilometara, a nastupili su maratonci iz 18 zemalja.

Više...
 

Najava humanitarnog koncerta 'Hercegovina za Ritu'

E-mail Ispis

za ritu 1aPriča malene Ana Rite Puljić obišla je cijelu Hercegovinu pa i šire. Teška bolest koja predstavlja pravu bitku s vremenom i mogućnost liječenja u inozemstvu koje sveukupno košta oko 500 000€ digle su na noge mnoge sportaše, udruge, tvrtke i pojedince. 

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 28 od 96

Vremenska
prognoza