Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Obavijest o isplati jednokratne novčane potpore za novorođeno dijete na području Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

porodiljne naknade 1a

Dana 5. veljače 2018., Centar za socijalni rad Široki Brijeg izvršio je isplate jednokratne novčane potpore za novorođeno dijete na području Grada Širokog Brijega u iznosu od 500,00 KM za mjesec siječanj 2018.

Više...
 

Tko je kriv za pad otkupnih cijena smilja?

E-mail Ispis

smilje 11 1aVelika proizvodnja smilja i neuređeno unutarnje tržište doveli su do problema s plasmanom kao i do velikog pada cijena te kulture. Problemi su rezultirali značajnim brojem onih koji su napustili, tek prije koju godinu, započeti posao proizvodnje smilja.

Više...
 

FBiH: Jednokratna novčana pomoć za 17.914 branitelja

E-mail Ispis

branitelji 1aJednokratnu novčanu pomoć od Federalnog ministarstva za braniteljska pitanja FBiH dobit će 17.914 branitelja u stanju potrebe, potvrdio je Salko Bukvarević, resorni ministar. Minimalni iznos pomoći je 168 KM, a maksimalni 420 KM. Bukvarević objašnjava da su morali smanjiti iznose naknada u odnosu na prvobitno utvrđene,

Više...
 

Božićna poruka kardinala Puljića

E-mail Ispis



Nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić uputio je Poruku za Božić 2017., koju prenosimo u cijelosti:

Više...
 

Raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2018. godini

E-mail Ispis

26 obljetnica hvo dragovoljci 1aZa sve zaljubljene i nevjenčane parove kao i za one "singlove" koji imaju ozbiljnu namjeru uskoro se obratiti dragoj simpatiji s ponudom za brak donosimo raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak. Preporuča se tečajeve obaviti na vrijeme i tako sebi olakšati pripremu za svadbu.

Više...
 

Počela distribucija markica zdravstvenog osiguranja ZZO ŽHZ za 2018. godinu

E-mail Ispis

markica 2018Zavod za zdravstveno osiguranje ŽZH u ponedjeljak, 18 . prosinca 2017. godine, započelo je distribuciju premija osiguranja - markica za 2018. godinu. Markica za 2018. godinu bit će žute boje, s otisnutim logom Zavoda te numeracijom i godinom za koju vrijedi. Cijena godišnje premije kao i proteklih godina je 20 KM.  

Više...
 

Pšenica za novi život i blagostanje

E-mail Ispis

psenicaDatum 13. prosinca većinu će asocirati na blagdan sv. Lucije. Kako je to jedno od najčešćih ženskih imena u posljednjih 20-ak godina u Hrvatskoj, vjerojatno svatko ima barem nekoliko osoba kojima će toga dana uputiti čestitke.

Više...
 

Grad Široki Brijeg raspisao natječaj za dodjelu stipendija

E-mail Ispis

grad SBGrad Široki Brijeg u srijedu ujutro raspisao je natječaj za dodjelu stipendija studentima deficitarnih zanimanja u akademskoj 2017./2018. godini nakon što je ova odluka jednoglasno usvojena na 11. sjednici Gradskog vijeća Širokog Brijega održanoj u ponedjeljak.

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 27 od 96

Vremenska
prognoza