Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Sveti Ante - svetac koji je najbrže proglašen svetim

E-mail Ispis

sv anteSveti Antun (1195-1231), kršteno ime Fernando de Bulhoes, rođen je u Lisabonu, Portugal pridružio se Reguli sv. Augustina no, ubrzo pošto je zaređen za svećenika prelazi u Manju braću. Ovim se želio posvetiti širenju vjere među narodima Afrike. Ipak, najveći uspjeh imao je propovijedajući u Francuskoj i Italiji...

Više...
 

Župna crkva u Izbičnu pod novim krovom

E-mail Ispis

izbicno crkva radovi 1aU srijedu, 30. svibnja, dovršena je velika akcije rekonstrukcije i ugradnje novog krova na župnoj crkvi u Izbičnu. Zahvaljujući župniku fra Robertu Kišu i velikom odzivu župljana ova opsežna akcija uspješno je privedena kraju unatoč povremenim kišnim intervalima.

Više...
 

Dodjela sakramenta Prve sv. pričesti i Krizme u Izbičnu

E-mail Ispis

prva sv pricest izbicno 1aOve nedjelje 27. svibnja, u župnoj crkvi u Izbičnu na svečanom misnom slavlju upriličena je dodjela sakramenta Prve sv. pričesti za petero prvopričesnika iz naše župe. Sjajnom pripravom naši prvopričesnici, uz sudjelovanje svojih roditelja i župnika, na dostojanstven i svečan način obilježili su ovaj... 

Više...
 

U Izbičnu u funkciji prva api komora u Hercegovini – metoda liječenja zrakom iz pčelinjih košnica

E-mail Ispis

Api komora Velo izbicno 1aSpoznaja o značaju pčela u prirodnom okruženju kao i o ljekovitosti pčelinjih proizvoda i pripravaka od meda, propolisa i matične mliječi svima nam je manje-više poznata. Zahvaljujući upravo ovim malim kukcima odnedavna je razvijena nova, prirodna, metoda liječenja kroz takozvane api komore.  

Više...
 

Započeli radovi na obnovi župne crkve

E-mail Ispis

zupna crkva obnova 1aNakon što je nedavno dopremljen gotovo sav građevinski materijal ovog tjedna započeli su intenzivni radovi na uređenju  i obnovi župne crkve u Izbičnu. Župnik, fra Rober Kiš, već je u nekoliko navrata ukazivao na problem prokišnjavanja krova te nužnu potrebu za sanacijom istog.

Više...
 

Proslava sv. Josipa Radnika - zaštitnika župe Izbično

E-mail Ispis

sv josip radnik izbicno 1aPrvi svibnja za župljane župe Izbično već tradicionalno predstavlja poseban dan u kojemu se  brojni vjernici okupe ispred župne crkve kako bi u procesiji s kipom sv. Josipa Radnika i misnim slavljem unutar crkve, svečano obilježili blagdan svoga nebeskog zaštitnika.

Više...
 

Novi veliki uspjeh našeg trenera Damira Crnjca u dalekim UAE

E-mail Ispis

damir al wahda 1aIz dalekih Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) ekskluzivno za Izbicno.info javio nam se Damir Crnjac, jedini Crnjac u ovom dijelu svijeta. Povod ovom javljanju je njegov novi uspjeh na dalekom Arapskom poluotoku gdje je proteklih dana s nogometnim timom Al Wahda, u kojem je kondicijski trener U-18 momčadi...

Više...
 

Nove pogodnosti naručivanja robe preko interneta putem pošte

E-mail Ispis

carina 2018
Odluka o uvjetima i postupku ostvarivanja prava na oslobađanje od plaćanja uvoznih i izvoznih pristojbi („Službeni list BiH“, broj 24/18) u primjeni je od 25. travnja 2018. godine, a donosi niz pogodnosti za građane i pravne subjekte.

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 25 od 96

Vremenska
prognoza