Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Ovu školsku jesen besplatni udžbenici za prvašiće u ŽZH

E-mail Ispis

i razredRoditelji prvašića s područja Županije Zapadnohercegovačke koji će u rujnu prvi put sjesti u školske klupe imat će barem jedan trošak manje.

Naime, radi se o nabavki udžbenika koje će prvašići ove godine dobiti besplatno, u skladu s odlukom Vlade ŽZH-a.

Više...
 

Održana još jedna nezaboravna IZBIČIJADA

E-mail Ispis

Izbicijada 2018 1a
Dvadesetprvu godinu za redom Izbičko polje poprište je okupljanja brojnih župljana, rodbine, prijatelja i brojnih gostiju koji se dan nakon Blagdana Velike Gospe okupe povodom održavanja čuvene manifestacije "Izbičijada". 

Više...
 

Program devetnica i svetkovine Velike Gospe

E-mail Ispis

devetnice2015 1a

Devetnice Velikoj Gospi
 u Širokom Brijegu započinju u ponedjeljak 6. kolovoza, a za brojne Širokobriježane i druge stanovnike Hercegovine ovo je jedan od najvažnijih duhovnih događaja tijekom cijele godine.

Više...
 

Obilježena 25. obljetnica stradanja hrvatskih civila i branitelja na Stipića livadi

E-mail Ispis

stipica livada 2018 1aOve subote, 28. srpnja, kod spomen obilježja na Stipića livadi obilježena je 25. obljetnica stradanja hrvatskih civila i vojnika HVO-a. Za zločin počinjen od strane pripadnika Armije BiH koji su 28. srpnja 1993. godine na zvjerski i mučki način ubili i masakrirali 39 hrvatskih civila i vojnika do dan danas još nitko nije odgovarao.

Više...
 

Velika pobjeda MZ Izbično u prvom susretu na ovogodišnjoj Malonogometnoj ligi MZ

E-mail Ispis

liga MZ 2018 utakm 1 1aU trećoj večeri Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega momci naše mjesne zajednice odigrali su svoj prvi susret sa suparnikom MZ Crnač. Početak ovogodišnje Lige krenuo je lakše od očekivanog a konačni rezultat glasio je 5:0 u našu korist.

Više...
 

Održan ždrijeb skupina Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – 2018.

E-mail Ispis

liga MZ 2018 izvlacenje 1aProšlog četvrtka, 21. lipnja 2018., u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu održano je izvlačenje skupina za ovogodišnje natjecanje lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Kao i prethodnih godina, temeljem koeficijenta uspjeha u posljednje tri godine određeni su nositelji skupina a potom i ostali sudionici.

Više...
 

IN MEMORIAM: Darko Draškić (2016 - 2018)

E-mail Ispis

darko in memorian 1aU ponedjeljak, 18. lipnja, navršava se druga obljetnica od tragične smrti našeg Darka Draškića, bivšeg golmana našeg malonogometnog tima MZ i nezaboravnog Điđija - kako smo ga od milja zvali. Svima koji su ga poznavali teško se predati spoznaji da više nije među nama, ali ostaje ponos što smo ga imali.  

Više...
 

Program potpore za uzgajivače smilja i malina ukupnog iznosa od 52 milijuna KM

E-mail Ispis

smilje 11 1aSvi poljoprivrednici s prostora Federacije BiH, koji su uredno upisani u registar poljoprivrednih gospodarstava, mogu se ove godine prijaviti za program novčanih potpora u poljoprivredi i ruralnom razvoju za 2018. godinu “Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima – Poticaj za poljoprivredu” 

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 24 od 96

Vremenska
prognoza