Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Gradnja brane i stvaranje umjetnog jezera u kanjonu Ugrovače

E-mail Ispis

ugrovaca centrala 1aPrije više od 80 godina bila je započeta gradnja brane na rijeci Ugrovači na lokaciji Sinjac između širokobrijeških sela Dobrkovići i Ljubotići. Ponovno je oživljena ideja o gradnji brane na istom mjestu, a u planu je izgradnja još jedne brane na Ugrovači. 

Više...
 

Humanitarna udruga “Fra Mladen Hrkać” do sada pomogla 6.000 osoba

E-mail Ispis

humh 1a Humanitarna udruga “Fra Mladen Hrkać”, osnovana s ciljem pružanja pomoći osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koje dolaze u Zagreb na liječenje, od svoga osnutka 2012. godine do danas besplatnu pomoć osigurala je za gotovo 6000 osoba iz cijele Bosne i Hercegovine.

Više...
 

Tijek velikih i značajnih radova na župnoj crkvi u Izbičnu

E-mail Ispis

crkva radovi 4 1aRadovi na župnoj crkvi u punom su jeku. Nakon zamjene starog i ugradnje cjelokupnog novog krova i oluka pristupilo se zamjeni starih otvora a potom je u unutrašnjosti crkve radovima obuhvaćen svaki centimetar površine, izuzev stropa.

Više...
 

Obavijest o nazivima i lokacijama biračkih mjesta za Opće izbore 2018.

E-mail Ispis

izbori 2018

Obavijest o nazivima biračkih mjesta određenim za glasovanje i lokacijama na kojima se nalaze ta biračka mjesta za Grad Široki Brijeg za Opće izbore koji će se održati 7.10.2018. godine.

Više...
 

Obavijest o objavljenom pozivu za poljoprivredne proizvođače - FARMA II

E-mail Ispis

frarma ii poziv 1a

Služba za lokalni ekonomski razvoj Grada Širokog Brijega obavještava sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače  da je objavljen javni poziv  u sklopu projekta  FARMA II.

Više...
 

Nastavak radova na župnoj crkvi u Izbičnu – do daljnjega odgođeno održavanje sv. misa

E-mail Ispis

zupna crkva radovi2018 1aŽupna crkva u Izbičnu ovih dana pretvorena je u jedan veliki i značajan građevinski projekt u kojoj se umjesto uobičajenog interijera nalaze brojni alati i građevinske instalacije pomoću kojih će ovaj objekt dobiti jedan sasvim novi izgled, kako u unutrašnjosti tako i izvana.

Više...
 

U Kazahstanu završeno Svjetsko sveučilišno prvenstvo u futsalu. Ante Crnjac predvodnik mlade Hrvatske reprezentacije

E-mail Ispis

WUC kazahstan 2018 1aU sjeni nedavno završenog svjetskog prvenstva u nogometu na području bivšeg Sovjetskog Saveza ovih dana održavalo se još jedno Svjetsko nogometno prvenstvo.  Riječ je o Svjetskom sveučilišnom futsal prvenstvu "2018 FISU World University Futsal Championship" ...

Više...
 

Zbog radova na župnoj crkvi u Izbičnu u nedjelju, 26. kolovoza, neće biti služenja sv. mise

E-mail Ispis

izbicno crkva radovi 1aNakon nedavne obnove cjelokupne krovne konstrukcije na župnoj crkvi u Izbičnu ovih dana započeli su i radovi na najavljenoj zamjeni starih dotrajalih otvora. Ovaj značajan zahvat iziskuje i određene preinake unutar samog prostora crkve te je zbog toga, ispred župnog ureda, odlučeno kako se u nedjelju 26. kolovoza u župnoj crkvi...

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 23 od 96

Vremenska
prognoza