Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Jecaj Izbična mog!

E-mail Ispis

jecaj izbicna 1aU jeku velikih demografskih promjena kojima su danas zahvaćena šira zemljopisna područja donosimo zanimljiv arhivski zapis iz 1974. godine kojeg literarno u svojoj zabilješci opisuje, sada već pokojna, Anka Crnjac – Didović. 

Više...
 

Za branitelje 9 milijuna KM, evo tko može koristiti sredstva

E-mail Ispis

branitelji naknada 1a

Vlada Federacije BiH na jučerašnjoj (petak) redovitoj sjednici u Sarajevu, uz ostalo, usvojila je i program utroška sredstava za rješavanje statusnih pitanja braniteljske populacije, zajedno s kriterijima raspodjele sredstava.

Više...
 

Obilazak terena kao podloga za izradu Plana razvoja turizma u ŽZH

E-mail Ispis

turizam obilazak 1aU razdoblju od 19. do 21. studenog 2018. godine u okviru projekta „Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj“, provedene su prve projektne aktivnosti na terenu. One su se odnosile na obilazak ruralnih područja unutar tri općine i grada u Županiji ZH. 

Više...
 

Održana edukacija učenika u Izbičnu i Donjoj Britvici

E-mail Ispis

CZ edukacija ucenika 1a

U područnim školama širokobriješke II. osnovne škole u Izbičnu i Donjoj Britvici u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke održana je edukacija učenika osnovnih škola.

Više...
 

Marko Perković Thompson na prigodnoj svečanoj misi i blagoslovu novog dara župnoj crkvi u Izbičnu

E-mail Ispis

thompson izbicno 1aNakon nedavnog svečanog misnog slavlja održanog u novoobnovljenoj župnoj crkvi u Izbičnu i ova nedjelja protekla je u znaku svečanosti kroz još jedan novi detalj koji će krasiti župnu crkvu u skladu sa zamislima župnika fra Roberta Kiša.

Više...
 

Najstarija rođena župljanka iz obitelji Crnjac, s Tribošića, proslavila svoj 100 rođendan

E-mail Ispis

darka jurcic 1aU okruženju 27. listopada baka Darka Jurčić, rođena Crnjac, proslavila je 100 rođendan kao najstarija u župi Uzdol i ramskom kraju te kao najstarija živuća osoba rođena u župi Izbično. Svoj rođendan je proslavila svetom misom zahvalnicom i svečanom večerom za obiteljskim stolom u sesvetskom hotelu Martini.

Više...
 

Opći izbori 2018.- Rezultati glasovanja u MZ Izbično

E-mail Ispis

Temeljem preliminarnih podataka Središnjeg izbornog povjerenstva BiH donosimo podatke o rezultatima ovogodišnjih Općih izbora u BiH s izbornog mjesta u osnovnoj školi u Izbičnu. Pravo glasa na ovogodišnjim Općim izborima u našoj MZ imalo je 395 glasača - od 414 u odnosu na prošle Opće izbore.

Više...
 

Obavijest za građane Širokog Brijega koji posjeduju ili polažu pravo na nekretninama u katastarskoj općini Konjsko Bare – Općina Posušje da prijave prava na nekretninama

E-mail Ispis

blidinje jezero

Općina Posušje u suradnji s Federalnom upravom za geodetske i imovinsko-pravne poslove dana 22.10.2018. započinje s izlaganjem na javni uvid podataka o nekretninama za katastarsku općini Konjsko Bare.

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » > Kraj >>

Stranica 22 od 96

Vremenska
prognoza