Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Posebna regulacija prometa povodom blagdana Velike Gospe u Širokom Brijegu

E-mail Ispis

velika gospa siroki

 

Grad Široki Brijeg izdao je priopćenje povodom posebne regulacije prometa u sljedećih nekoliko dana.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Više...
 

U subotu finalna utakmica MNL MZ Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

MZ finaleU press centru na Pecari održana je konferencija za novinare u povodu odigravanja finalnog susreta Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.
Susret između Dobriča-Prova-Grabove Drage i Kočerina na rasporedu je u subotu, 17. kolovoza u 19 sati na stadionu Pecara.

Više...
 

U utorak, 30. srpnja, Dan žalosti i sahrana tragično preminulih Antonia i sestre Ivane

E-mail Ispis

zeljko 1

 

Kako je već najavljeno, Odlukom gradonačelnika Mire Kraljevića dan sahrane tragično preminulih Antonia Zeljko i Ivane Cigić biti će, ujedno, proglašen i Danom žalosti za područje Grada Širokog Brijega a to će uslijediti u utorak, 30. srpnja.

Više...
 

Obilježena 26. godišnjica stradanja Hrvata na Stipića livadi

E-mail Ispis

stipica livada 2019 1aPolaganjem vijenaca i paljenjem svijeća podno spomen-obilježja na Stipića livadi, ove nedjelje, 28. srpnja, obilježena je 26. godišnjica stradanja vojnika HVO-a i civila hrvatske nacionalnosti koji su ubijeni na današnji dan 1993. Tog 28. srpnja zvjerski su ubijena i masakrirana 33 hrvatska vojnika i šest civila.

Više...
 

Javni poziv za dodjelu sredstava za poticaj malog gospodarstva ŽZH

E-mail Ispis

javni poziv zzhNa temelju članka 9. Odluke o donošenju Programa utroška sredstava za poticanje razvoja malog gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu (Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 10/19), Ministarstvo gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke objavljuje:

Više...
 

MZ Izbično porazom otvorila nastupe na ovogodišnjoj MNL Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

MNL 2019 1 1U trećoj večeri Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega momci naše mjesne zajednice odigrali su svoj prvi susret protiv ekipe MZ Biograci. Na koncu susreta ostao je razočaranje za propuštenim prigodama i porazom pri čemu je konačni rezultat iznosio 1:3.

Više...
 

Svečano misno slavlje i dodjela sakramenta sv. krizme u župi Izbično

E-mail Ispis

krizma 2019 8Danas, u nedjelju, 30. lipnja, u župnoj crkvi u Izbičnu na svečanom misnom slavlju upriličena je dodjela sakramenta sv. krizme za šestero krizmanika iz naše župe. Odličnom pripravom naši krizmanici, uz sudjelovanje svojih roditelja i župnika, na dostojanstven i svečan način obilježili su ovaj današnji svečani događaj.

Više...
 

Što slavimo svetkovinom Tijelova?

E-mail Ispis

tijelovoVeliki blagdan u katoličkom kalendaru poznat je pod imenom Tijelovo. Pun naziv tog blagdana je Presveto Tijelo i Krv Kristova. Tim blagdanom želimo obnoviti svoju vjeru u osobu Isusa Krista, Bogočovjeka, koji je u određenom povijesnom času kao jedinorođeni Sin Božji postao povijesnom osobom. To je tajna njegova utjelovljenja.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 18 od 96

Vremenska
prognoza