Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Izabrano rukovodstvo mjesne zajednice Izbično za naredni mandat

E-mail Ispis

Izbori MZ 2019Sukladno Odluci Gradskog izbornog povjerenstva o potvrđivanju rezultata nedavnih izbora za članove vijeća mjesnih zajednica grada Širokog Brijega, novoizabrano vijeće mjesne zajednice Izbično 19. veljače 2020. održalo je svoju prvu konstituirajuću sjednicu.

Više...
 

Raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2020. godini

E-mail Ispis

zlatni pir blago marija 1aZa sve zaljubljene i nevjenčane parove kao i za one "singlove" koji imaju ozbiljnu namjeru uskoro se obratiti dragoj simpatiji s ponudom za brak donosimo raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak. Preporuča se tečajeve obaviti na vrijeme i tako sebi olakšati pripremu za svadbu.

Više...
 

Natječaj za dodjelu stipendija studentima – pripadnicima hrvatskog naroda u BiH

E-mail Ispis

stipendije hr 2019
Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodijelit će studentima – pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske 500 stipendija za akademsku godinu 2019./2020., od čega 100 stipendija za studij u Republici Hrvatskoj i 400 stipendija za studij u BiH.

Više...
 

Božićna poruka provincijala Hercegovačke franjevačke provincije fra Miljenka Šteke

E-mail Ispis

fra steko poruka

 

Predsjednik Unije OFM u Europi (UFME) i provincijal Hercegovačke franjevačke provincije fra Miljenko Šteko uputio je svoju božićnu poruku koju prenosimo u cijelosti:

Više...
 

Prva nedjelja došašća i početak sv. misa zornica u našoj župi

E-mail Ispis

Došašće

Ove nedjelje, 1. prosinca, započelo je razdoblje došašća ili adventa,  u crkvenoj liturgijskoj godini pripreme kršćanskih vjernika za blagdan Božića, što je ujedno početak nove crkvene godine.
Kao i prethodnih godina, u vrijeme došašća u župnoj crkvi u Izbičnu biti će služene jutarnje sv. mise zornice s početkom u 6 sati.

Više...
 

Upute bh. Hrvatima: Kako glasovati na predsjedničkim izborima

E-mail Ispis

glasovanje rhVlada Republike Hrvatske je 14. studenog 2019. donijela Odluku o raspisivanju izbora za Predsjednika Republike Hrvatske koji će se održati u nedjelju 22. prosinca 2019. godine. Veleposlanstvo RH u BiH u petak je uputilo poziv na prethodnu/aktivnu registraciju birača za glasovanje u inozemstvu na izborima za predsjednika Republike Hrvatske.

Više...
 

Gradsko izborno povjerenstvo: Obavijest o prijavama kandidata za članove Vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis

izbori 2019U skladu s Odlukom o izborima za članove vijeća Mjesnih zajednica grada Širokog Brijega Gradsko izborno povjerenstvo poziva sve zainteresirane građane (pojedinačno i u skupini), političke stranke i udruge koje djeluju na području mjesne zajednice da podnesu svoje prijedloge kandidata za članove vijeća mjesnih zajednica.

Više...
 

Radovi na groblju Sekača u Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

Sekaca radovi 1a

 

Na jednom od naših najstarijih groblja u župi, groblju Sekača u Gornjoj Britvici, ovih dana su u tijeku opsežni radovi na obnovi okolnih zidova te proširenju i uređenju parkirnog prostora ispred groblja. 

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 17 od 96

Vremenska
prognoza