Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Župne obavijesti povodom najnovijih događanja - do daljnjega odgođene sv. mise nedjeljom u svim crkvama u župi

E-mail Ispis

 

U skladu s novim odredbama i naputcima u ovom kriznom razdoblju haranja zaraze korona virusom donosimo vam najnovije informacije koje se izravno tiču i svih naših župljana.  

Više...
 

Nova zapovijed: Zabrana kretanja osobama mlađim od 18 godina i starijima od 65 godina na području Županije Zapadnohercegovačke

E-mail Ispis


Na temelju članaka 108. i 134. stavak (4), u vezi s člankom 44. Zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća („Službene novine Federacije BiH“, broj: 39/03, 22/06 i 43/10), članka 29. Pravilnika o načinu rada i funkcioniranja stožera i povjerenika civilne zaštite („Službene novine Federacije BiH“, broj: 77/06, 5/07 i 32/14), članka 3. Uredbe o formiranju Županijskog stožera civilne zaštite („Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke“, broj: 16/11 i 4/17) i članka 17. Poslovnika o radu Županijskog stožera civilne zaštite i Odluke Vlade Županije Zapadnohercegovačke o proglašenju nesreće prouzrokovane opasnošću od pojave koronavirusa (COVID-19) na području Županije Zapadnohercegovačke, broj: 01-287-1/20-46 od 18.03.2020. godine, Županijski stožer civilne zaštite na 4. izvanrednoj telefonskoj sjednici održanoj 20. ožujka 2020. godine, donosi:

Više...
 

Preporuke Gradske uprave Široki Brijeg

E-mail Ispis

Pozivamo građane na smanjivanje izravnog kontakta i kada god je to moguće upite i informacije obave telefonski ili putem emaila.
Također, molimo sve građane da poštuju zapovijedi, naredbe i preporuke Stožera civilne zaštite ŽZH, Kriznog stožera i Stožera civilne zaštite Grada Širokog Brijega.

Više...
 

Proglašeno stanje nesreće na području Grada Širokog Brijega uzrokovano pojavom koronavirusa

E-mail Ispis

siroki brijeg

 

Na sjednici Gradskog stožera civilne zaštite održanoj 18. ožujka donijeta je Odluka o proglašenju stanja nesreće na području Grada Širokog Brijega.

Više...
 

Krizni stožer: Obustavlja se rad u dječjim vrtićima, osnovnim, srednjim školama i visokoškolskim ustanovama u trajanju od 15 dana

E-mail Ispis

prekid nastave

U okviru aktivnosti na prevenciji pojave i ranog otkrivanja eventualnih slučajeva oboljenja izazvanog novootkrivenim virusom COVID-19, koji je Zaključkom Vlade F BiH broj: 164/2020 od 31. siječnja 2020.godine proglašena zaraznom bolešću čije je sprječavanje i suzbijanje

Više...
 

Obavijest o isplati šteta zbog prirodne nepogode iz veljače 2019.

E-mail Ispis

 

Na području cijelog grada Širokog Brijega (22. i 23. veljače 2019.) bila je proglašena prirodna nepogoda zbog olujne bure i štete koju je prouzrokovala.

Više...
 

Izabrano rukovodstvo mjesne zajednice Izbično za naredni mandat

E-mail Ispis

Izbori MZ 2019Sukladno Odluci Gradskog izbornog povjerenstva o potvrđivanju rezultata nedavnih izbora za članove vijeća mjesnih zajednica grada Širokog Brijega, novoizabrano vijeće mjesne zajednice Izbično 19. veljače 2020. održalo je svoju prvu konstituirajuću sjednicu.

Više...
 

Raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2020. godini

E-mail Ispis

zlatni pir blago marija 1aZa sve zaljubljene i nevjenčane parove kao i za one "singlove" koji imaju ozbiljnu namjeru uskoro se obratiti dragoj simpatiji s ponudom za brak donosimo raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak. Preporuča se tečajeve obaviti na vrijeme i tako sebi olakšati pripremu za svadbu.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 16 od 96

Vremenska
prognoza