Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Sanacija makadamskog puta kroz Gornju Britvicu

E-mail Ispis

g britvica sanacija 1a

 

Veliki dio makadamskog puta koji povezuje naselja u Gornjoj Britvici i put prema Rakitnu, odnosno, Izbičnu saniran je opsežnom akcijom koja je uslijedila proteklog petka i subote, 9 i 10 listopada.

Više...
 

MUP ŽZH odredio novo radno vrijeme četiri odsjeka upravnih poslova

E-mail Ispis

cips 2MUP ŽZH donio je odluku da će odsjeci upravnih poslova Ljubuški, Grude, Posušje i Široki Brijeg raditi u novom radnom vremenu.

Oni će raditi svakodnevno sa strankama, bez stanke, od ponedjeljka do petka u vremenu od 8:00 do 16:00 sati, te svaki četvrtak od 8:00 do 18:00 sati.

Više...
 

Preminuo fra Dinko Maslać, bivši župnik župe Izbično

E-mail Ispis

fra dinko maslac 1aU nedjelju 16. kolovoza u jutarnjim satima u 83. godini života preminuo je fra Dinko Maslać, nekadašnji župnik župe Izbično gdje je službu župnika obnašao od 1982. do 1991. godine.

Fra Dinko je rođen u Sjekosama (općina Čapljina), 21. ožujka 1937. godine.

Više...
 

Program devetnica i svetkovine Velike Gospe

E-mail Ispis

 

Devetnice Velikoj Gospi u Širokom Brijegu započinju u četvrtak, 6. kolovoza, a za brojne Širokobriježane i druge stanovnike Hercegovine ovo je jedan od najvažnijih duhovnih događaja tijekom cijele godine.

Više...
 

Obilježena 27. obljetnica stradanja hrvatskih civila i branitelja na Stipića livadi

E-mail Ispis

Stipica livada 2020 U utorak 28. srpnja 2020. godine obilježena je 27. obljetnica stradanja 39 hrvatskih civila i branitelja na Stipića livadi, župa Doljani.

Svetu misu zadušnicu u 11 sati predvodio je don Ivica Boras, župnik župe svetog Mateja iz Mostara (Rudnik), a na misi je pjevao zbor iz navedene župe.

Više...
 

Odgađaju se turniri mjesnih zajednica u cijeloj Hercegovini

E-mail Ispis

liga MZ 2020Upravni odbor Sportske udruge “Liga Hercegovine” preporučuje općinskim organizatorima liga MZ-naselja da ove godine ne organiziraju navedena natjecanja – stoji u Zaključku upravnog odbora, saznaje posuski.info.

Tako se ove godine popularni turniri neće održavati ni u jednom gradu i općini u Hercegovini. 

Više...
 

Don Pavo Crnjca proslavio zlatnu misu na Uzdolu

E-mail Ispis

don pavao zlatna misa 1

 

Župa Uzdol je dvostruko slavila na svoj ovogodišnji patron, Sv. Ivana Krstitelja, 24. lipnja. Uz proslavu svog zaštitnika proslavljena je i zlatna misa domaćeg svećenika don Pave Crnjca.

Više...
 

Donesena odluka o prestanku stanja nesreće uzrokovano pojavom koronavirusa (COVID-19)

E-mail Ispis



Na prijedlog Stožera civilne zaštite Grada Širokog Brijega, na sjednici održanoj 2. lipnja, zapovjednik i gradonačelnik Miro Kraljević donio je Odluku o prestanku stanja nesreće uzrokovano pojavom koronavirusa (COVID-19).

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 14 od 96

Vremenska
prognoza