Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Ekipa MZ Izbično nastupa na otvaranju petog malonogometnog turnira u Crnču

E-mail Ispis

crnac 2015 1aSve je spremno za održavanje petog uzastopnog malonogometnog turnira u Crnču. Za kratko vrijeme ovaj turnir izgradio se u jednog od najznačajnijih i najpoznatijih malonogometnih turnira u Hercegovini, a i šire. To dokazuje i sve veći broj zanimanja i prijavljenih ekipa za sudjelovanje.

 

Ove godine turnir se na terenu SC Crnač održava u razdoblju od 14.06. do 1.7.2015. Svečano otvaranje turnira slijedi u nedjelju, 14. 6. 2015. s početkom u 19:30 sati, na dan proslave blagdana Presvetog Srca Isusovog – blagdan župe Crnač.

Organizatori za ovu godinu ponosno najavljuju najveći broj prijavljenih timova za sudjelovanje, njih 50. Jučerašnji ždrijeb donio je i odluku o parovima u prvim međusobnim susretima, a svečanost otvaranja turnira obilježit će i nastup tima naše mjesne zajednice koji će u 20:30 sati odmjeriti snage protiv ekipe Reklame Roland.

Organizatori pozivaju sve na još jedno veliko druženje, a uz nogometne utakmice prvu večer obilježit će i nastup širokobrijeških mažoretkinja te glazba uživo.

Ždrijeb parova turnira Crnač 2015.:

crnac 2015 2

 

Vremenska
prognoza