Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Milijunti broj posjeta portala izbicno.info

E-mail Ispis

izbicno info 1aOd prvog sadržaja objavljenog u siječnju 2009. godine na web portalu izbicno.info, upravo na ovogodišnje uskrsno jutro zabilježen je milijunti broj posjeta. Svakako značajna brojka kojom se mogu pohvaliti rijetki web portali, ili web stranice, znatno većih lokalnih zajednica i broja žitelja.

 

Preko dva milijuna otipkanih znakova na tipkovnici, koji su stvorili gotovo tisuću raznih priloga i izvještaja vezanih za naše "malo misto", valjalo je natipkati. U načinjenim prilozima posjetitelji su mogli pregledati i preko 16.000 fotografija te stotinjak video i audio priloga satkanih u gotovo 3 GB sadržaja, i danas, dostupnih na web serveru.

milion 1a

Trudu uloženom u kreiranje ovolike količine sadržaja nameće se neizbježan, dodatni, trud i uloženo vrijeme u održavanje i administraciju istog. Nastojati održati uvijek dostupnom i funkcionalnom ovoliku količinu web sadržaja danas predstavlja ozbiljan posao. Uz brojne tehničke i ostale poteškoće danas su, nažalost, neizbježni i brojni hakerski napadi na koje, dakako, nije imun ni web server portala izbicno.info.

Uz sudjelovanje koje "ruke" više svakako bi se moglo naći i pokoji sadržaj više. Nadamo se da će do narednog milijuntog posjeta i broj kreatora sadržaja biti, zaslužno, veći. Do tada, upućujemo zahvalu svima koji su na bilo koji način doprinijeli u kreiranju sadržaja i funkcioniranju web portala izbicno.info.

prva vijest 2
Te 2009. godine jedan od prvih zabilježenih događaja bilo je okupljanje ministranata i krizmanika

prva vijest 3
Tadašnji ministranti na okupu u župnoj crkvi

prva vijest 4
Te 2009. godine, Solde su predvodile procesiju 1. svibnja, na dan zaštitnika župe - sv. Josipa Radnika

prva vijest 5
Malo ili puno vremena...po njima se to najbolje odražava.

izbicno.info

 

Vremenska
prognoza