Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Ima nas i u karateu: Mile Soldo osvajač još jednog odličja na jakom međunarodnom karate turniru u Splitu

E-mail Ispis

Mile Soldo - KK ŠirokiU nedjelju 29. ožujka u sportskoj dvorani  “Gripe” u Splitu održan je međunarodni karate turnir Kup Jadrana 2015., jedan od najstarijih  karate turnira u Hrvatskoj koji datira još od davne 1969-te godine. I na ovom natjecanju mladi širokobriješki talenti zabilježili su još jedan značajan rezultatski uspjeh.

 

Na ovogodišnjem izdanju Kupa Jadrana nastupilo je ukupno 1096 natjecatelja iz 80 klubova i 8 država, a Karate klub “Široki” je s ukupno devet članova koji su nastupili osvojio šest medalja, od čega četiri srebrne i dvije brončane medalje.

O uspjehu širokobrijeških karatista svjedočimo kroz izvještaje s gotovo svih domaćih i međunarodnih natjecanja. Ova vijest nas posebno raduje razlogom više što već godinama zapaženu ulogu u promociji ovog sporta čini jedan mladi član našeg "malog mista", Mile Soldo – Brašnić. 

Mile je danas član kadetskog tima KK Široki s kojim već godinama bilježi značajne rezultate i uspjehe. Bilo da je riječ o samostalnom ili ekipnom natjecanju, već od prvih dana Mile je pokazao svoj izraženi dar kroz treninge i natjecanja na kojima se, gotovo redovito, okiti nekim novim odličjem. 

Svojoj brojnoj kolekciji odličja protekli vikend pridodao je još jedno novo, srebrnu medalju s jakog turnira na "Gripama" u Splitu. Svoje zasluge i odličja Mile, dakako, dijeli sa svojim trenerima a osobito roditeljima koji su svom "malom talentu" darovali dragocjeno vrijeme, trud i uvjete za ostvarenje ovako dobrih rezultata. 

Mili svakako želimo još puno uspjeha i dobrih rezultata i u nastavku karijere, te ovom prigodom upućujemo čestitke za cjelokupan dosadašnji uspjeh. 

Mile Soldo - KK Široki
Detalj s nastupa u dvorani na Gripama

Mile Soldo - KK Široki
Mile (sasvim desno) s osvojenom srebrnom medaljom, trenerom i ostalim nagrađenim članovima kluba

Mile Soldo - KK Široki
Detalj s brojnih ostalih nastupa na kojima je bilježio zapažene rezultate

izbicno.info
Foto: jabuka.tv

 

Vremenska
prognoza