Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Volonteri iz naše mjesne zajednice na uređenju stadiona Pecara

E-mail Ispis

pecara sjedalice 1aProteklih nekoliko dana pokrenuti su opsežni radovi na uređenju gradskog stadiona Pecara u Širokom Brijegu pred nastup u prvom pretkolu Europske lige. Pored radova na travnjaku, uređenja prostora oko stadiona, ugradnji drenaže i najsuvremenijeg sustava navodnjavanja travnika, uprava kluba odlučila je 6000 starih sjedalica zamijeniti novima.

 

Stare sjedalice uprava kluba odlučila je nesebično dodijeliti zainteresiranima za njihovu ugradnju na lokalnim igralištima. U tu svrhu ispred naše mjesne zajednice upućen je dopis upravi NK Široki Brijeg za dodjelom određenog broja sjedalica na koji je odgovoreno odobrenjem. U razgovoru s predstavnicima kluba dogovorena je dodjela 430 sjedalica za našu mjesnu zajednicu, uz prihvaćenu obvezu demontiranja starih i ugradnjom dvostrukog broja novih sjedalica. 

Nije trebalo puno napora u odazovu naših brojnih momaka za još jednu volontersku akciju i uspješnom odrađivanju i ovog zadatka. Teško ih je sve i nabrojati koji su u nekoliko dana demontirali 430 i ugradili novih 885 sjedalica na stadionu Pecara. Ni članovi uprave kluba nisu štedjeli riječi pohvale za obavljeni zadatak i rad naših momaka. S ponosom možemo istaknuti doprinos naše zajednice u uljepšavanju gradskog stadiona te ovom prigodom zahvaliti upravi NK Široki Brijeg na dodijeljenim sjedalicama kao i izraženoj volji za pomoć i ubuduće. Inače, nove sjedalice za stadion na Pecari dostavila je tvrtka Sport Net Inženjering iz Širokog Brijega, koja je u vlasništvu Ive Crnjca – Lončarušića. 

Ostaje nada da će dopremljene sjedalice za našu mjesnu zajednicu uskoro biti ugrađene na igralištu u Izbičnu. Mjesnoj zajednici Izbično je kroz apliciranje na prošlogodišnji natječaj Federalnog ministarstva kulture i sporta, za projekt asfaltiranja ovog igrališta, odobren iznos od 10.000 KM što, po načinjenom troškovniku, iznosi svega jednu trećinu potrebnih sredstava. Obećanja ne nedostaje, no hoće li biti nešto više volje i materijalne pomoći od nadležnih institucija ostaje nam za vidjeti. Možda u ovoj izbornoj godini pogledi pojedinih dopru malo i iza brda.

pecara sjedalice 1

 pecara sjedalice 2

pecara sjedalice 3

pecara sjedalice 4

pecara sjedalice 5

pecara sjedalice 6

pecara sjedalice 7

pecara sjedalice 8

pecara sjedalice 10

izbicno.info

 

Vremenska
prognoza