Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

U prvom susretu malonogometne lige MZ ŠB naši momci ispustili pobjedu protiv MZ Dobrkovići (1:2)

E-mail Ispis

liga MZ izbicno dobrkovici 1aPrvi susret druge večeri malonogometne lige mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg donio je dvoboj našeg tima protiv, favorita i nositelja skupine, ekipe MZ Dobrkovići. Naši momci su protiv pomlađene i vrlo dobre ekipe MZ Dobrkovići započeli susret bez respekta i kontrolirali igru cijelo prvo poluvrijeme. 

 

U osmoj minuti susreta, pogotkom Josipa Perke, naš tim dolazi u vodstvo i s tom prednosti završava prvo poluvrijeme. U drugom dijelu startali smo dobrom igrom a onda, nakon jednog odbijenog udarca, ekipa MZ Dobrkovići izjednačava rezultat na 1:1. 

Nakon izjednačujućeg pogotka igra našeg tima počinje opadati što uskoro rezultira vodstvom tima Dobrkovića i konačnim rezultatom 1:2.  Na učinak igre, osobito u drugom dijelu, vidno se odrazio nedostatak trenera naše ekipe, Damira Crnjca (koji se nalazi na pripremama s HNK Zrinjski). Od pojedinaca moramo posebno istaknuti vrhunske obrane našeg novog vratara Josipa Hrkaća, koji je nekoliko puta spašavao čisti pogodak.

Za ekipu MZ Izbično nastupili su: Josip Hrkać, Robert Hrkać, Josip Crnjac – Crni, Mario Hrkać, Josip Perko, Josip Crnjac (Ivin), Jozo Crnjac, Josip Soldo i Ante Crnjac, na klupi su bili Kristijan Crnjac i Mario Kokić.

Za nastup u ovogodišnjoj ligi MZ dužni smo izraziti veliku zahvalu sponzoru našeg tima tvrtki GEO SPEKTAR d.o.o. i njenom direktoru Željku Pavkoviću, koji je za ovogodišnji nastup našeg tima osigurao nove dresove i sponzorstvo u zakusci nakon svakog susreta kojeg budu odigrali. 
Zahvalu upućujemo i ostalim sponzorima koji su podržali okupljanje našeg tima i njihov nastup na ovogodišnjoj ligi MZ; Caffe Maša, AL Jozić, Ikanu...

U ostalim susretima večeri Crnač i Trn odigrali su neriješeno (0:0), dok je Knešpolje bilo uspješnije od Privalja rezultatom 4:1.

Sljedeći susret za naš tim na rasporedu je u srijedu, 9. srpnja, protive ekipe MZ Ljubotići. Do tada slijedi dolazak našeg trenera i nekoliko dodatnih treninga za uspješniji rezultat u nastavku i prolazak u naredno kolo natjecanja.

U nastavku slijedi nekoliko fotografija sa sinoćnjeg susreta u Klancu: 

liga MZ izbicno dobrkovici 2
sastav našeg tima u dresovima novog sponzora - tvrtke GEOSPEKTAR

liga MZ izbicno dobrkovici 3

liga MZ izbicno dobrkovici 4

liga MZ izbicno dobrkovici 5

liga MZ izbicno dobrkovici 6

liga MZ izbicno dobrkovici 7

liga MZ izbicno dobrkovici 8

liga MZ izbicno dobrkovici 9

liga MZ izbicno dobrkovici 10

liga MZ izbicno dobrkovici 11

liga MZ izbicno dobrkovici 12

izbicno.info

 

Vremenska
prognoza