Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

U hotelu Park predstavljena zbirka pjesama Marije Crnjac Lovrić

E-mail Ispis

marija preds knjiga 013 1AU četvrtak, 10. listopada 2013. s početkom u 19:30 sati, u dvorani hotela Park u Širokom Brijegu biti će upriličeno predstavljanje zbirke pjesama "Gdje je nestala ljubav" autorice Marije Lovrić – rođene Crnjac (Galušić) iz Tribošića. Riječ je o Marijinoj trećoj zbirci pjesama nakon što je svoju prvu zbirku "Tragovi minulog vremena" predstavila 2008. godine.

Na početku programa, u ulozi nakladnika nazočnima se obratila Sanijela Matković. Istaknuvši zadovoljstvo zbog činjenice kako nakon samo 18 mjeseci djelovanja, u Briješkom Pleteru svoj prostor za kreativni izričaj nalaze kako početnici, tako i kreativci s bogatom biografijom.

Zbirku pjesama „Gdje je nestala ljubav“ predstavili su Fra Franjo Mabić koji je napravio kratki rezime dosadašnjeg autoričinog života i rada. Dok se lektorica i recezentica prof. Blanka Kraljević, osvrnula na karakteristike Marijinog pjesničkog izričaja. Istaknuvši kako autorica "još uvijek formira svoj pjesnički stil, koji istina već sada ima prepoznatljive karakteristike."

Pjesme iz spomenute zbirke interpretirao je prof. Andrija Zeljko također član "Briješkog Pletera", kao i voditeljica programa gospođica Željka Šaravanja. Ugodno druženje, pjesmom su uljepšali Antonija i Josip.

Na kraju programa, nazočnima se obratila i sama autorica. Zahvalivši se svima koji su je pomagali i pratili u pjesničkom odrastanju, vjernoj publici obećala je izdavanje romana.
(www.jabuka.tv)


marija preds knjiga 013 1

marija preds knjiga 013 2

marija preds knjiga 013 3

 

Vremenska
prognoza