Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Naši momci startali uvjerljivom pobjedom na kočerinskom turniru

E-mail Ispis PDF

turnir kocerin 2 1aU ponedjeljak, 22. srpnja, odigrane su prve utakmice na malonogometnom turniru na Kočerinu gdje je ekipa naše mjesne zajednice uvjerljivo slavila protiv ekipe Kočerin Desetka rezultatom 5:2. Bio je to još jedan dobar nastup naših momaka protiv uigrane ekipe Kočerina i jednog od favorita za osvajanje ovog turnira.


Ekipa naše mjesne zajednice povela je golom Maria Kokića a malo zatim kočerinjani uspijevaju najprije izjednačiti a potom i preokrenuti rezultat u 1:2, što je bio i konačni rezultat prvog poluvremena. Naši momci su mirno ušli u nastavak susreta te u potpunosti kontrolirali igru a uskoro i izjednačili golom Roberta Hrkaća. Za novo vodstvo naših u strijelce se upisuje naša mlada prinova, Ante Crnjac, a za vodstvo od 4:2 ponovno se u strijelce upisuje Robert Hrkać. Pri samom kraju susreta za zasluženih 5:2 pogodak postiže Josip Crnjac – Jopa.

U narednom susretu, samo dan kasnije, u utorak, 23. srpnja, naši momci odigrali su protiv ekipe Ljubotići 2 neriješeno, rezultatom 4:4. Predstoji još odigravanje susreta protiv ekipe Vagana a onda i prolaz u naredno kolo.

Nekoliko snimaka s prvog dana odigravanja protiv ekipe Kočerina Desetke:

turnir kocerin 2 1

turnir kocerin 2 2

turnir kocerin 2 3

turnir kocerin 2 4

turnir kocerin 2 5

turnir kocerin 2 6

turnir kocerin 2 7

turnir kocerin 2 8