Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MNL mjesnih zajednica Široki Brijeg: Ekipa MZ Izbično umalo do velike senzacije

E-mail Ispis

izbicno knespolje 1aDruga večer odigravanja malonogometne lige mjesnih zajednica Širokoga Brijega 2013. donijela je prvi nastup momčadi naše mjesne zajednice na ovom natjecanju, gdje su naši momci umalo priredili veliku senzaciju. Visoko vodstvo od 3:0 protiv favorizirane ekipe MZ Knešpolje, koja je ujedno i nositelj naše skupine, na kraju se ipak pretvorilo u neodlučnih 3:3.


Ljepotica večeri – kako su mnogi nazvali sinoćnji susret između ova dva tima odraz je, prije svega, sjajne igre naše momčadi koja je, osobito u prvom poluvremenu, jako dobro parirala igri favorizirane momčadi Knešpolja te, uz malo sreće, mogla i povesti. Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 0:0 dok već u petoj minuti nastavka, sjajnim i nebranjenim udarcem, Josip Crnjac Crni dovodi našu momčad u vodstvo, što je izazvalo veliko oduševljenje brojne publike.

Samo tri minute kasnije rezultat je glasio nevjerojatnih i neočekivanih 2:0 za Izbično, a strijelac je ponovno Josip Crnjac – Crni. Pažljivo slušajući upute trenera damira Crnjca naši momci nastavljaju s dobrom igrom i u 34. minuti susreta Josip Crnjac – Crni postiže hat-trick i dovodi našu momčad u vodstvo od 3:0.

Poljuljani sastav MZ Knešpolje neposredno nakon toga uvodi golmana-igrača i upornim pritiskom na naš gol u 37. minuti uspijeva smanjiti rezultat na 3:1, što im je u nastavku dalo dodatni motiv za dodatni pritisak gdje u preostale tri minute susreta ipak izjednačavaju rezultat na konačnih 3:3.

Ostaje žal za propuštenim velikim iznenađenjem i gotovo dobivenom utakmicom, ali treba istaknuti da je momčad Knešpolja za ovaj susret glasila kao veliki favorit, i da je malo tko očekivao neriješen rezultat i onako visoko vodstvo protiv nositelja skupine F.  Naši momci, svakako, zaslužuju sve pohvale za prikazanu igru i očit napredak u igri u odnosu na prethodnu godinu čemu veliku zahvalu pripisujemo našem neumornom treneru Damiru Crnjcu. Pred ovom mladom i talentiranom ekipom nesporno stoje veliki rezultati, a motiva za nastavak dobre igre ne nedostaje.

Naredni utakmicu naš tim odigrat će protiv Crnih Lokava  u utorak, 9. srpnja, s početkom u 21:00 sati, a potom slijedi susret protiv ekipe MZ Lijeva Obala koja je na rasporedu u ponedjeljak, 15. srpnja, s početkom u 20:00 sati. Našim momcima u nastavku želimo puno uspjeha i dobrih rezultata, a "stručnoj" komisiji, kojih je ove godine, kako se moglo primijetiti, pozamašan broj, kako na terenu tako i za "zelenim stolom", nek` odlučuju po svojim "pravilima".

Rezultati sinoćnjih utakmica:
20:00 Ljuti Dolac – Biograci 3:1
21:00 Trn – Privalj 7:0
22:00 Knešpolje – Izbično 3:3

Raspored za Srijedu, 3. srpnja:
20:00 Mokro – Crnač
21:00 Dužice – Buhovo
22:00 Uzarići – Desna Obala


izbicno knespolje 1

izbicno knespolje 2
Brojna publika u Klancu popratila je i zadnju utakmicu večeri

izbicno knespolje 3
Kasnije se pokazalo da su nazočili najboljoj utakmici večeri

izbicno knespolje Liga MZ
Nekoliko uputa sudaca pred sam početak utakmice Knešpolje - Izbično

izbicno knespolje Liga MZ
U ovom trenutku ni slutio nije da će protiv ekipe Knešpolja postići svoj hat-trick

izbicno knespolje Liga MZ
Naši momci od prve minute krenuli su bez respekta

izbicno knespolje Liga MZ
Neizostavni savjeti i potpora trenera Damira Crnjca u trenucima minute odmora

izbicno knespolje Liga MZ
Lopta u mreži Knešpolja i rezultat je neočekivanih 2:0 za Izbično

izbicno knespolje Liga MZ
Neposredno iza toga već je 3:0 za Izbično

izbicno knespolje Liga MZ
Momčad Knešpolja kod smanjenja rezultata na 1:3 uvodi golmana-igrača

izbicno knespolje Liga MZ
Na kraju rezultat je ipak iznosio konačnih 3:3

izbicno knespolje Liga MZ
I kad gube, i kad dobivaju - uvijek zajedno u atmosferi kakva se rijetko viđa.

izbicno knespolje Liga MZ
Sponzor sinoćnjeg druženja bio je Miljenko Crnjac - Jozić, odnosno, tvrtka AL Jozić.

 

Vremenska
prognoza