Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Humanitarna udruga "fra Mladen Hrkać" predstavila humanitarni broj 17000

E-mail Ispis

Humanitarna udruga fra Mladen HrkaćHumanitarna udruga "fra Mladen Hrkac", osnovana u lipnju 2012. godine s ciljem pomaganja osobama koje dolaze u Zagreb na liječenje, dobila je humanitarni broj telefona - 17000. Pozivom na navedeni broj donirate 2KM za aktivnosti i rad Udruge koja pomaže ljudima iz BiH tijekom njihovog liječenja i boravka izvan matične domovine.



Humanitarna udruga "fra Mladen Hrkac" je prva udruga u Bosni i Hercegovini koja je dobila jedinstveni petocifreni broj humanitarnog telefona za područje cijele BiH.

Poziv možete ostvariti preko svih operatera iz fiksne i mobilne mreze bez pozivanja predbroja.

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać

„Kada bi svatko od nas jednom mjesečno ostvario poziv na ovaj broj i donirao 2KM, Udruga bi mogla nesmetano  provoditi sve svoje svakodnevne aktivnosti i na taj način pomoći bližnjima koji se nalaze u teškim i često bezizlaznim situacijama. Cilj nije opteretiti pojedince visokim kratkoročnim donacijskim iznosima, već skromnim iznosima, koje i ne osjetimo, putem poziva na naš humanitarni broj ili putem trajnih naloga, pokazati kako je malo potrebno da bi nekome u velikoj mjeri promijenili i olakšali život tijekom liječenja“, tom je prilikom izjavio predsjednik Udruge Ivan Soldo.

Zahvaljujući donacijama brojnih ljudi i gospodarstvenika kao i angažiranosti velikog broja volontera u Zagrebu i  Širokom Brijegu, Udruga je od rujna 2012. pomogla velik broj osoba sa zdravstvenim poteškoćama s područja BiH u  vidu smještaja, prijevoza, administracije, te nekoliko institucija i Udruga u Hrvatskoj i BiH kroz donacije odjeće, obuće i igračaka.

Više informacija o radu i aktivnostima Udruge možete pronaći na našoj službenoj web stranici www.humh.hr i na  službenoj Facebook stranici.

 

 

Vremenska
prognoza