Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Službeno predstavljanje Humanitarne udruge „fra Mladen Hrkać“ u Širokom Brijegu

E-mail Ispis
humh_1aŠiroki Brijeg, 20. prosinca 2012. - Prvo službeno predstavljanje Humanitarne udruge „fra Mladen Hrkac“ u Bosni i Hercegovini održat će se u četvrtak, 27. prosinca, u 19 sati u Kinu Borak u Širokom Brijegu. 
Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ osnovana je u lipnju ove godine u Zagrebu s ciljem pomaganja osobama sa zdravstvenim poteškoćama i njihovim obiteljima koji žive izvan Hrvatske, a dolaze na liječenje u Zagreb. 
Svi korisnici pomoći koji dolaze na liječenje u Zagreb, na raspolaganju imaju smještajne kapacitete u čijoj neposrednoj blizini se nalazi većina medicinskih institucija i ostali važni sadržaji što njihov boravak u Zagrebu čini mnogo jednostavnijim. Glavni ciljevi djelovanja Udruge su prepoznavanje potreba osoba sa zdravstvenim poteškoćama i njihovih obitelji, poboljšanje kvalitete skrbi te pružanje adekvatne pomoći njima i njihovim obiteljima u vidu smještaja, prijevoza, administracije, prehrane te uvjeta školovanja tijekom njihovog boravka u Zagrebu.

Tijekom večeri predstavnici i volonteri Udruge upoznat ce sve nazočne sa detaljnim planom i aktivnostima koje Udruga provodi s ciljem podmirivanja osnovnih životnih potreba osoba sa zdravstvenim poteškoćama i njihovih obitelji koje žive izvan Hrvatske.
Tijekom večeri svi prisutni će moći dati svoje dragovoljne priloge za pomoć najpotrebitijima.
U glazbenom dijelu večeri nastupit ce ženska vokalna skupina „Tibia“ i glazbenica Lucija Zovko dok će program voditi radijski voditelj Marinko Karačić.

Više informacija o radu i aktivnostima Udruge možete pronaći na našoj službenoj web stranici www.humh.hr.
 

Vremenska
prognoza