Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Najava: IZBIČIJADA 2012.

E-mail Ispis

izbicijada_najava12_1aI ove godine dan poslije blagdana Velike Gospe, tj. 16.08. (u četvrtak) na Izbičkom polju održati će se Izbičijada.
Program Izbičijade započinje u 18 sati nogometnim susretom između ekipe Mjesne zajednice Izbično i ekipe iseljenih Izbičana. U nastavku će slijediti natjecanje u starim športovima.

Kulturno zabavni program započinje u 20 sati humorističnom predstavom "Rodijaci" autora Petra Miloša a u izvedbi fantastičnih glumaca HNK iz Mostara Velimira Njirića Pšeničnika i Mire Barnjaka, nakon čega slijedi program s kulturno-umjetničkim društvima.

Nastupiti će članovi domaćeg društva HKUD-a Brda te gostiju HKUD-a Turčinovići iz Turčinovića, HKUD-a Vrila iz župe Mostarski Gradac i HKUD-a Sveti Ante iz Cima.

U zabavnom dijelu programa će nastupiti glazbeni sastav "Treća smjena" koji će se uz ugostitelje pobrinuti za dobru atmosferu u Izbičkom polju.

izbicijada_najava12_1Detalj s prošlogodišnje Izbičijade

izbicijada_najava12_2Miro Barnjak i Velimir Njirić Pšeničnik, glumci HNK Mostar koji će otvoriti kulturno-zabavni program ovogodišnje Izbičijade

 

Vremenska
prognoza