Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Liga MZ: Nakon dugog niza godina ekipa MZ Izbično slavila na ovom turniru

E-mail Ispis

izbicno_crnac1aŠesti dan natjecanja malonogometne Lige mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg donio je drugi po redu nastup momčadi naše mjesne zajednice u ogledu s odabranom ekipom MZ Crnač. Hrabrom i odlučnom igrom naša momčad izborila je prvu pobjedu nakon niza godina odigravanja oveovog turnira te zasluženo slavila rezultatom 5:2.



Već u trećoj minuti susreta ekipa MZ Crnač povela je rezultatom 1:0, što nikako nije zbunilo naš mladi tim. Naprotiv, trener našeg tima, Damir Crnjac, znao je momke održati "na okupu" i donijeti im samopouzdanja s klupe što je već u 12 minuti rezultiralo izjednačujućim pogotkom kojeg postiže Mario Hrkać. Izbično je nakon izjednačujućeg gola preuzelo inicijativu na terenu i u samo minutu vremena, u dvadesetoj minuti, golovima Josipa Crnjca-Crnog povisuje rezultat na 2:1 a odmah zatim, jednim od najljepših golova na ovogodišnjoj ligi, Josip Perko povisuje rezultat na 3:1, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Na početku drugog poluvremena, u 24 minuti, Robert Hrkać povisuje rezultat na 4:1 za MZ Izbično što je izazvalo oduševljenje brojnih navijača Izbična koji su na ovo dugo čekali. U 29. minuti Crnač uspijeva smanjiti rezultat na 4:2 a potom, nekih pet minuta prije kraja, uvode golman-igrača. No, ni to im nije bilo dovoljno da rezultatski ugroze mladi tim naše mjesne zajednice te u 38. minuti, Josip Crnjac – Crni, postiže svoj drugi pogodak za konačni rezultat, Izbično-Crnač 5:2.

Ovo je svakako jedan veliki uspjeh naše mlade momčadi na ovogodišnjoj Ligi MZ, te nakon prvotnog poraza od Lijeve obale izjednačujemo gol razliku, što će za jednog od četvorice najbolje plasiranih trećih mjesta svakako pridonijeti prolasku u naredno kolo.

U večerašnjem susretu za ekipu MZ Izbično nastupili su: Darko Draškić (golman), Robert Hrkać, Josip Crnjac – Crni (kapetan), Josip Crnjac (Ive), Mario Kokić, Marijo Soldo, Marijo Hrkać, Frano Crnjac, Josip Perko i Kristijan Hrkać (rez. golman).

Sljedeću, i zadnju utakmicu u prvom kolu, ekipa naše MZ igra protiv favoriziranog Knešpolja u ponedjeljak, 16. srpnja. Nakon toga slijedi još nekoliko utakmica prvog kola nakon kojih će se odabrati oni najbolji koji prolaze u naredni krug.

Nadamo se i ne dvojimo, kako, već ove godine, tim naše MZ u potpunosti zaslužuje prolaz u naredno kolo, a već koju godinu kasnije i prolaz do samog vrha.

Rezultati večerašnjih susreta:

20:00 h     Privalj – Jare 1:6
21:00 h     Izbično – Crnač 5:2
22:00 h     Ciglana Gradac – Rasno 2:5

izbicno_crnac1
Neposredno pred susret sa ekipom Crnča trener, Damir Crnjac, dijeli posljednje upute igračima

izbicno_crnac1-2
I one najmlađe navijačice došle su bodriti svoju momčad

izbicno_crnac2
Zajednički i prijateljski pozdrav pred nastup

izbicno_crnac4
U "minuti odmora" kvalitetan trener uvijek ima nešto za reći svojoj momčadi

izbicno_crnac5
I iza klupe našeg tima okupilo se mnoštvo navijača

izbicno_crnac6
Detalj sa susreta

izbicno_crnac7
Semafor  je kazivao sve

izbicno_crnac8
Naši igrači primaju čestitke suparničke ekipe

izbicno_crnac9
....I nakon utakmice, prvo veliko zadovoljstvo u svlačionici

izbicno_crnac10
Nikad ne propuštena zajednička zakuska i druženje nakon utakmice

izbicno_crnac11
Ekipi večerašnjih pobjednika pridružio se Ivo Crnjac - STAR SPORT, koji je sa zadovoljstvom počastio pobjedničku ekipu.
Ne zaboravljamo ni ostale naše sponzore koji su nam iskazali podršku u dosadašnjem i narednom dijelu natjecanja: tvrtku "Libral" i gosp. Slavku Hrkaća - Jerkića, te tvrtku " Mozaik" i gosp. Nevenka Crnjca, Caffe "MAša" i gosp. Velimira Crnjca...

izbicno_crnac12
Svaki dobar rezultat produkt je intezivnih treninga. Detalj s treninga na Tribošiću, 8. srpnja 2012., kojeg su došli popratiti i mnogi mještani

izbicno_crnac13
S ovako talentiranom i sjajnom ekipom vrijedi nastaviti raditi za mnoge naredne godine koje će se neminovno okruniti mnogim uspjesima.

 

Vremenska
prognoza