Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Liga MZ Općine: Ekipa MZ Izbično izgubila u prvom susretu protiv Lijeve obale rezultatom 2:5

E-mail Ispis
izbicno_l_obala1aDrugu večer Lige mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg na sportskim terenima u Klancu odigrana su tri susreta. U zadnjoj utakmici večeri, u 22 sata, mladi sastav naše mjesne zajednice hrabro je odmjerio snage s iskusnom i favoriziranom ekipom mjesne zajednice Lijeva obala. U fer i korektnoj utakmici naši momci pokazali su dobru igru i sasvim ravnopravno se nosili s protivnikom, osobito u prvom poluvremenu.

Rezultatskog iznenađenja na kraju ipak nije bilo, iako su naši momci već u drugoj minuti prvog poluvremena, jednom proigranom loptom preko kapetana momčadi Josipa Crnjca-Crnog, uspjeli povesti rezultatom 1:0. Nažalost, samo minutu kasnije momčad Lijeve obale, atraktivnim proigravanjem pred našim golom, uspijeva izjednačiti rezultat na 1:1.

To je bio i konačni rezultat prvog poluvremena. Već na početku drugog poluvremena, u samo četiri minute, momčad Lijeve obale uspijeva povisiti rezultat na 3:1, što je ostavilo psihološkog efekta na naš mladi sastav - osobito pri nedosuđenom kaznenom udarcu za našu ekipu, kada je protivnički igrač loptu zadržao rukom u kaznenom prostoru. Ubrzo nakon toga, u 36 i 38 minuti, iskusna momčad Lijeve obale povisuje rezultat na 5:1, a u istoj minuti Josip Perko postiže počasni pogodak za našu ekipu za konačni rezultat Lijeva Obala – Izbično 5:2.

Zaključak mnogih okupljenih na tribinama, kao i stručnog trenera momčadi gosp. Damira Crnjca – Dame, je da momci nisu iznevjerili, te da pred njima stoje mnogi uspješniji rezultati koji će iskustvom i zajedničkim daljnjim nastupima neminovno uslijediti.

Za očekivati je i nadati se boljem rezultatu već u narednom susretu u ponedjeljak, 9. srpnja, protiv ekipe MZ Crnač i sakupljanje prvih bodova te prolazak u naredno kolo, što će za naše momke biti jedno veliko i značajno iskustvo. Nadamo se kako će petak, trinaesti, kada igramo posljednji susret prvog kola protiv ekipe MZ Knešpolje biti sretan datum za osvajanje još pokojeg boda.

Za naš tim MZ nastupili su: Darko Draškić (golman), Robert Hrkać, Josip Crnjac-Crni, Josip Crnjac (Ive), Mario Kokić, Mario Soldo, Mario Hrkać, Frano Crnjac, Damir Crnjac (trener i igrač), Josip Perko i Kristijan Hrkać.

Liga MZ Izbično-Lijeva obala

Liga MZ Izbično-Lijeva obala

Liga MZ Izbično-Lijeva obala

Liga MZ Izbično-Lijeva obala

Liga MZ Izbično-Lijeva obala

U ostalim susretima druge večeri, u 20 sati, Mokro je poraženo od Ciglane Gradac rezultatom 2:3, a u 21 sati favorizirana ekipa Ljutog Doca slavila je protiv mladog tima Privalja visokim rezultatom 9:2.

U prvoj večeri Lige, u ponedjeljak, odigrani su sljedeći susreti:
Kočerin – Biograci 4:3
Turčinovići – Provo-Dobrič 9:1
Dobrkovići – Oklaji 2:1

Večeras, u srijedu 4. srpnja, sastaju se:
20:00 h     Čerigaj - Buhovo
21:00 h     Dužice - Desna obala
22:00 h     Crne Lokve – Ljubotići

U četvrtak, 5. srpnja, na rasporedu su susreti:
20:00 h     Trn - Rasno
21:00 h     Uzarići - Jare
22:00 h     Knešpolje Crnač

U petak, 6. srpnja, na rasporedu su susreti:
20:00 h     Provo Dobrič – Desna obala
21:00 h     Oklaji - Ljubotići
22:00 h     Biograci – Buhovo

U ponedjeljak, 9. srpnja, na rasporedu su susreti:
20:00 h     Privalj - Jare
21:00 h     Izbično - Crnač
22:00 h     Ciglana Gradac - Rasno
 

Vremenska
prognoza