Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Večeras počinje Malonogometna liga mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg

E-mail Ispis
liga_mz2_pocetak1aVečeras u 20 sati na igralištu I i II Osnovne škole Široki Brijeg u Klancu, susretom između momčadi Kočerina i Biograca, započinje dvanaesta po redu Malonogometna liga mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg, zasigurno najposjećenija sportska manifesticija u Širokim Brijegu, a i šire.

U preostala dva večerašnja susreta sastaju se, u 21:00 sati; Turčinovići – Provo-Dobrič-Grabova Draga, te u 22:00 sati; Dobrkovići – Oklaji.

Ekipa naše mjesne zajednice u svom prvom nastupu, nakon nekoliko godina odsustva s ovog turnira, snage će odmjeriti sa ekipom Lijeve Obale u utorak, 3. srpnja, s početkom u 22:00 sati. Inače, tim naše mjesne zajednice nalazi se u skupini "F" koju, pored Lijeve obale sačinjavaju još Crnač i Knešpolje.

liga_mz_2012_12

Naredni susret tim naša mjesne zajednice odigrat će u ponedjeljak, 9. srpnja, protiv ekipe MZ Crnač s početkom u 21:00 sati a zadnji susret u skupini zakazan je za 13. srpnja u 20:00 sati protiv ekipe MZ Knešpolje.

Jučer, u nedjelju, na igralištu u Tribošiću pod vodstvom trenera momčadi, Damir Crnjca - Dame, održan je posljednji trening momčadi pred ovo značajno natjecanje lige MZ.
Po pravilima natjecanja, najpbolje dvije momčadi po skupinama imaju osiguran prolaz u naredno kolo a njima će se pridružiti i četiri najbolje trećeplasirane ekipe iz skupina.

Unatoč teškoj skupini nadamo se dobrim rezultatima naše mlade momčadi i prolasku u naredno kolo, što bi bio izniman uspjeh za naš mladi i tek okupljeni tim.
Stoga, pozivamo sve navijače u utorak, 3. srpnja, u 22 sata u Klanac izraziti podršku našim momcima za dobar početni rezultat.

turnir_crnac_nastup_2
 

Vremenska
prognoza